Snap
  • Baby
  • Kind
  • zomer
  • alcoholvrij
  • #ICSITraject
  • #icsibaby
  • Pesa

Icsi icsi wat jij niet ziet.. #1

De hobbelige weg naar hopelijk een wonder..

Hallo, 

Nadat ik een jaar of 4 was vroegen ze me Steeds vaker wat ik later wilde worden.. daar was ik heel stellig in .. MAMA!! 

Nu 33 jaar later mag ik me inmiddels trotse bonusmoeder van een meisje van 8 noemen, en is net voor mijn verloving op 31-12-2019 ons traject in gang gezet... 

Onder het motto wij willen graag een baby en we hebben er heel wat voor over.. recht op het doel af! 

Mijn aanstaande is gesteriliseerd dus zo vanzelfsprekend gaat het helaas niet, dus na een bezoekje aan de huisarts op 30-12, ging welgeteld 3 dagen later de brievenbus open met een uitnodiging van het Radboud UMC Nijmegen. #holyshit #thatescalatedquickly 

Zodoende in Februari naar onze eerste afspraak, met wat testjes, onderzoeken en leefregels onder de arm naar huis. Maar met groen licht, mits die leefregels natuurlijk.. 

6 kilo afvallen, niet roken, niet drinken geen drugs vrij logisch allemaal en best realistisch. Dus nu een aantal maandjes inclusief Corona later, kunnen we die leefregels afvinken en maandag met goede moed naar het ziekenhuis voor de PESA ingreep! Waarna ik hopelijk snel genoeg met het traject mag starten.. #fingerscrossed

In deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van ons traject, en zou ik het leuk vinden af en toe met jullie te sparren.. 

ook ben ik inmiddels een deskundige in alcoholvrije drankjes dus hier zal ik ook af en toe iets over posten.. 

Tip 1: Liefmans 0.0 in the rocks in een groot glas met ijs voor de warme zomeravond bbq’s gezellig en lekker! #hoorjeertocheenbeetjebij 

Veel Liefs! X0X0