Snap
  • Baby
  • baby
  • Huilbaby
  • Momlife

Huilbaby yeah right

Een huilbaby, yeah right die bestaan niet.

Onze dochter Jessmae is geboren op 8-8-20 na een heftige dag vòòr de bevalling ( later meer hierover ) is zij gezond ter wereld gekomen. Na 3 dagen ziekenhuis mochten wij naar huis en startte de kraamhulp. Alles ging goed, het was een fijne week vooral erg warm! Hittegolf 2020.

Maar ondanks alles huilde Jessmae enorm veel, eigenlijk was het meer krijsen dan huilen. Helemaal overstuur was zij en het enige wat hielp was de draagzak of haar dicht bij je houden. Helemaal niet erg maar met een ander klein meisje rondlopen die ook aandacht wil en nodig heeft is dit erg pittig. Even douchen of even de afwas doen, even opruimen of schoonmaken lukte gewoon niet. Slapen wilde zij alleen dicht bij ons. Ik was op en voelde me enorm slecht omdat ik haar gewoonweg niet stil kon krijgen sommige momenten. Zij wilde de hele tijd in je armen dichtbij je zijn, en soms kan dit gewoon eventjes niet ( ook omdat onze andere dochter aandacht en tijd verdient )

Bij de dokter geweest, bij het consultatiebureau en bij de huisartsenpost geweest maar elke keer weggestuurd met ‘het is een huilbaby’ je moet erdoorheen. Nou ik kan je vertellen een huilbaby bestaat niet! Baby’s huilen met een reden ons gevoel zij aan alle kanten dit klopt niet.

Wij besloten naar een osteopaat te gaan en dit is de beste beslissing ooit geweest! De eerste sessie was zo bijzonder en wij zagen zoveel verbetering. Zij kon ineens even ‘alleen’ spelen en even alleen liggen. Zij ging ineens in haar eigen wiegje slapen, en sliep gewoon haar slaapjes uit zonder steeds wakker te schrikken.

Wij zagen zoveel rust in haar terugkomen en door alles werd zij ook haarzelf en kon weer lachen, spelen, groeien, leren en observeren.

Ik zou het iedereen aanraden en mocht je vragen hebben stel ze gerust ik wil je graag tips geven ☺️ 

Zou het leuk vinden als je mij ook op instagram volgt liefsvansabrina