Snap
  • Baby

hoera!!! Aiyana is 3 maanden!!!

Wat gaat de tijd toch snel. Gister 25 september is Aiyana 3 maanden geworden.

Sinds de dag dat Aiyana geboren is, is de tijd zo snel voorbij gevlogen.

Vanaf het moment dat zij geboren is doet zij alles zo perfect.

Onze eerst ontmoeting was ook zo bijzonder, na 1 pers wee werd ze al op mijn buik gelegd, ik kon het nog niet bevatten dat ze er al was en toen tilde zij haar hoofdje op en keek mij recht in mijn ogen. Het was liefde op het eerste gezicht, de tranen waren moeilijk te bedwingen wat een emoties!!!

Na enige minuten mocht ik haar aanleggen en zij begon meteen te drinken.

De kraam week was ook zo voorbij, we hadden de liefste kraamverzorgster die ik me maar kon wensen. Aan het einde van deze week was Aiyana al behoorlijk aangekomen Hoe trots kon ik zijn.

Helaas in  de loop van de 2de week kreeg Aiyana te maken met spruw waar ze erg onrustig van werd. Ook de medicatie hier tegen was ze niet blij mee. En als dat al niet vervelend genoeg was kreeg ik een borst ontsteking.

We knapt beide gelukkig snel op, maar de borstvoeding bleef een gevecht want, mevrouwtje ontwikkelde zich zo snel dat zij alles al wilde zien en dus ook tijdens de voeding. Waardoor ik tenslotte moest besluiten om de borst voeding af te gaan bouwen. 

Nu drinkt ze een aantal weken fles voeding en dit ging boven mijn verwachting goed, tot een week terug ongeveer. Ze begon de fles steeds meer te weigeren ze wilde gewoon niet drinken maar was wel gewoon vrolijk. 

Ondanks haar slechte eten blijft ze zich super ontwikkelen.

Ze trekt zich aan je vinger omhoog. Ze pakt gericht voorwerpen. Ze wil niet liggen maar zitten en dan het liefst zelf. Ook staan vind ze geweldig. Ze geeft aan bij wie ze wil zitten Door naar die gene te leunen en af te zetten met haar beentjes.

Wat gaat de tijd snel!!!

Gister is ze alweer 3 maanden geworden.          Het blijft genieten en zo verrassend!!!

9 jaar geleden

Tijd vliegt te snel voorbij. Dank voor h et compliment

9 jaar geleden

Inderdaad knap wat ze allemaal al kan! En de tijd vliegt echt ja. Wat heeft ze ook een ontzettend mooie bos met haren. Zo mooi om te zien!

9 jaar geleden

Ja het is heel bizar. Elke dag geniet ik met volle teugen! Heerlijk

9 jaar geleden

Waauw wat goed dat ze dat al allemaal kan! Het is ook bizar hoe groot je kindje ineens wordt. 3 maanden geleden was ze net geboren en piepklein, en 3 maanden later lijken ze er al niet meer op haha. Geniet lekker van dat mooie popje!!!!