Snap
  • Baby

Hoe zorg ik ervoor dat mijn baby slaapt???

Mijn dochtertje van 25 weken kan erg moeilijk in slaap komen en is gerust om 23 uur nog klaar wakker en soms tot 5 uur in de ochtend! Drama

Het is een lief vrolijk meisje die altijd lacht en kletst en wil kroelen kortom een heerlijke baby...maar zodra het avond wordt en mevrouw krijgt haar flesje dan begint het want ze wil niet slapen een groot drama dus wat mij al bijna een halfjaar wakker houdt snachts , dus ik ben zelf ook zwaar over vermoeid ik heb alles al geprobeerd een pap fles een extra potje een liga ander ritme met der eten maar mevrouw wil gewoon niet gaan slapen en al helemaal niet in der eigen bedje  wie o wie heeft er tips voor deze oververmoeide  en radeloze mama ????

8 jaar geleden

Bedankt voor de lieve reacties ik heb dat allemaal al geprobeerd maar ik denk dat ik er teveel opgepakt heb vanaf het begin ik kan er niet laten huilen maar ik was zelf ook 9 maanden dag en nacht een huil baby dus dit valt dan nog mee eigenlijk. Bedankt voor de tips alsnog en ik denk dat t ook der tandjes zijn die zijn onder net alletwee doorgekomen heb nu al 3 nachten dentinox erop gedaan en een zetpil gegeven en toen ging t slapen meteen beter nu heb ik geen zetpil gegeven en ook geen dentinox en nu slaapt ze sinds 23 uur ongeveer dus hopen dat ze de nacht goed doorkomt. Fijn weekend allemaal xxxx

8 jaar geleden

he Amanda! Allereerst, wat lijkt dit me ontzettend vermoeiend, petje af hoor!! Helpt inbakeren? Misschien dat dat haar een rustig gevoel geeft? Dat had ons kindje wel in ieder geval. Hij sliep direct een stuk beter:) misschien helpt het jou in ieder geval als ze een nachtje uit logeren gaat? Misschien dat ze ook wel wat overrompelt is door nieuwe indrukken op zo'n moment dus dat ze daardoor een nachtje slaapt en het misschien wel heel fijn vindt? Wij hebben een schildpad (merk; cloud b), die projecteert heel mooi op de muur in het donker, net alsof je onder water bent:) en je kan voor twee verschillende geluiden kiezen. Na 23 min gaat deze vanzelf uit. Het schijnt namelijk zo te zijn dat een baby'tje binnen die tijd in slaap zou moeten vallen en dat ze anders waarschijnlijk niet in slaap vallen op dat moment. Verder zou ik het eigenlijk niet goed weten. Misschien een nachtlampje aan omdat het dan minder donker is? Ons kindje heeft een tijdje gehad dat wanneer hij het bedje zag of zijn slaapzak dat hij het direct op een krijsen zette. Wij hebben het dan een tijdje gelaten (nooit langer dan 23 min). We zaten dan zelf wel eens te huilen omdat we het heel zielig vonden. Maar bij ons gaat het echt super nu. Ik hoop dat je eruit komt. Zou graag iets voor je doen!

8 jaar geleden

Hoi Amanda, Mijn dochter is nu 7 maanden, maar wij hebben het geluk dat ze al doorslaapt sinds ze 5 weken oud is. Hoe jij je moet voelen, kan ik mij geen voorstelling van maken. Het zal ongetwijfeld heel zwaar zijn. Wij hebben vanaf het begin gezegd: Slapen doe je in bed. Niet bij papa en mama in de armen en ook niet in de box. Overdag dus in bed slapen met de gordijnen en alles open. En 's avonds slapen in bed en dan maken we het donker. Mocht ze toch een keer in de box in slaap vallen, maken we er ook geen issue van. Daarnaast heb ik wel gemerkt dat baby's ( die van mij in ieder geval wel) echt moest leren slapen. Ze kan zo goed vechten tegen de slaap overdag, dat je het idee hebt dat ze helemaal niet moe is. Hierdoor is ze dan 's avonds over haar moeheid heen. Wij leggen haar altijd nog 's ochtends en 's middags even op bed en uiteindelijk valt ze toch wel even in slaap. Ik hoop dat je de gouden tip kan vinden op Mamaplaats en dat je snel weer aan je nachtrust toekomt!