Snap
  • Baby
  • kinderarts
  • #onderzoeken

Hoe verder

De kinderarts kwam om onze zoontje na te kijken op het oog was het afgezien van zijn handje een gezonde baby.

We kregen wel afspraken mee voor de oogheelkunde en voor de radiologie om daar een röntgenfoto van de handjes en wervelkolom te laten maken en echo van zijn buik + afspraak bij de kinderarts.

Liam was net 2 weken toen we naar de oogheelkunde moesten hij kreeg druppels in zijn oogjes dat vond hij niet erg leuk maar de arts zag niks raars maar wou ons over enkele weken terug zien om dan nogmaals te kijken. Bij de radiologie werden van beide handjes een röntgenfoto gemaakt en een echo.

Toen we bij de afspraak kwamen van de kinderarts werd ons vertelt dat hij enkel 1 botje in zijn "pinkje" had en verder nergens in zijn handje. De echo en wervelkolom was niks geks op te zien. De kinderarts riep de fysiotherapeut om ook even mee te kijken deze man zag net als ons dat hij zijn armpje ook niet volledig kon strekken en wou kijken of dit met fysio aan huis wel zou lukken dit kon immers nog komen omdat hij wat verdrukt had gezeten en door de fysio zorgden we er voor dat zijn spieren niet gaan verkorten.