Snap
  • Baby

hoe drukker mama is hoe beter ze slaapt.

Hoe drukker ik ben in huis hoe langer en rustiger de kleine slaapt. Heerlijk of niet!!

hoe vaker ik ga op letten op mijn meisje wanneer ze rustig is of licht te spelen of slaapt hoe meer ik er achter kom dat als ik in huis aan het romelen ben hoe rustiger me kleine meisje slaapt.

Een week na de bevalling ben ik rustig aan het huishouden weer een beetje gaan doen maar dat vond mijn kleine meisje maar niks dus probeerde stukje bij beetje toch dingen te gaan doen.

Op donderdag avond doe ik niet heel veel aangezien papa aan het werk is en ik dan samen ben met me meisje geniet ik daar ook van me meisje wilde alleen niet slapen dus wat deed mama ze ging de was op vouwen en rommelen in de slaap kamer en ja hoor mevrouw viel heerlijk in slaap.

In middels heb ik zelf vier uurtjes geslapen van 00.00 tot 04.00 en ben toen maar weer aan de schoonmaak gegaan want mama was natuurlijk klaar wakker kleine meid was wat onrustig dus toen papa thuis kwam is de kleine meid in der eigen bed gelegd en is mama naar beneden gegaan om te poetsen.

Nu is het bijna 4 uur later en mama heeft alles kunnen doen waar ze normaal niet aan toe komt :) dus ben weer blij.

Dit gebeurd eens in de twee weken en vind dit best lekker want savonds ga ik met een goed gevoel naar bed en ben dan ook echt weer goed uitgerust.

Verder slaapt mijn meisje gewoon de nachten door en over dag slaapt ze ook super want mama is toch aan de poets :)