Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

HiPP, biologische voeding voor uw kind

Laat uw baby proeven van de velen biologische hapjes en smaken van HiPP, biologische hapjes zoals melk, fruithapjes en sapjes, en veel meer!

Wie is HiPP? HiPP is een familiebedrijf dat biologische babyvoeding verzorgt met een breed assortiment aan gezonde natuurlijke voedingsproducten voor baby’s. Van opvolgmelk, fruithapjes en sapjes, koekjes, tot aan speciale babythee.

Kwalitatieve biologische babyvoeding Wij zijn al 110 jaar producent van babyvoedsel, sinds 1956 produceren wij op een zeer duurzame manier biologisch babyvoedsel en met wereldwijd de grootste verwerker van biologische grondstoffen. Door eigen biologische teelt met jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor de beste kwaliteit babyvoeding zonder gemodificeerde ingrediënten of toevoegingen. Directeur en Eigenaar Claus HiPP staat zelfs persoonlijk garant voor de beste kwaliteit van gezonde babyvoeding in harmonie met de natuur. Deze kwaliteitsgarantie is te herkennen aan het eigen HiPP-Bio label wat te vinden is op alle HiPP producten met persoonlijke ondertekening van Claus Hipp zelf.

Dit speciale Bio-Label verzekert dat de voeding van de beste kwaliteit is en wij veel stengere eisen stellen aan biologische babyvoeding dan de Europese wetgeving zelf. Wij zorgen namelijk vanaf de teelt tot aan productie dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen. Tijdens dit proces worden meer dan 260 kwaliteitscontroles uitgevoerd om de kwaliteit te bewaken om het welzijn van kinderen te garanderen.

Een baby moet namelijk vanaf de jongste leeftijd een gezonde voeding leren eten. Bovendien zal een gevarieerde en evenwichtige voeding ervoor zorgen dat uw kindje, zonder overmaat of tekorten, genoeg voedingsstoffen tot zich opneemt. Na vier tot zes maanden is moedermelk en melkvoeding niet langer in staat om uw baby alle voedingsstoffen en de energie te geven die hij/zij nodig heeft. Ten slotte zal de baby dankzij de variatie van de voeding veel verschillende smaken ontdekken.

Wij bewaken dit proces zeer streng met frequente controles en extra onderzoeken in laboratoria om de beste kwaliteit te kunnen bieden voor de beste ontwikkeling van de allerkleinsten.

Producten van HiPP De maaltijdpotjes bevatten uitsluitend streng gecontroleerde ingrediënten van hoge kwaliteit, zodat u uw kindje het beste kunt geven. De potjes bevatten geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Zo hebben wij ook de fruitsapjes, bestaand uit 100% biologisch zacht en lichtzure fruit. Het fruit wordt pas geoogst wanneer dit rijp is, zodat het fruit de tijd krijgt om zijn smaak tot ontwikkeling te brengen. Er zijn dus geen suikers of aroma’s aan toegevoegd.

HiPP is online te koop op www.diodrogist.nl, bij Jumbo supermarkten, Plus supermarkten of De Groene Winkel bij u in de buurt.

Er zal wekelijks een blog staan op Mamaplaats.nl over de babyvoedingen, en ook informatie en tips voor toekomstige mama’s. Houd ook de winacties in de gaten! Wordt fan van HiPP op Facebook, en blijf op de hoogte van alle leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

11 jaar geleden

Mijn tweeling eet ook altijd bio

11 jaar geleden

Ik heb mijn zoontje nog nooit bio gegeven misschien toch maar proberen

11 jaar geleden

Mijn kleine geef ik altijd bio en op het kinderdagverblijf waar zij zit verbied ik de lijsters haar gewoon voedsel te geven ook met traktaties mag zij van mij niet mee eten ik geef altijd haar biopotjes mee

11 jaar geleden

Mijn kleintje geef ik altijd bio voeding omdatik vind dat baby's en kleine kinderen beter geen conserveermiddelen binnen moeten krijgen. Ik hoop dat meer moeders dit gaan doen want jonge kinderen zijn vaak gevoeliger voor producten dan volwassenen