Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

hiep hiep hiep hoera!!! Diede 1 jaar!

6 januari was het zover....Diede 1 jaar! Na de geboorte tel je eerst de leeftijd in weken, dan ga je over in maanden en nu is ze 1 jaar en bijna 2 weken! Als ik terugkijk vraag ik me af waar het jaar gebleven is...het is allemaal zo snel gegaan.

Een jaar met veel verdriet maar ook vooral veel blijdschap en dankbaarheid. Diede werd geboren met klompvoeten, kreeg er na een paar maand HD bij en heeft al met al 7 maanden met 2 beugels de dagen en nachten beleefd. Ze bleef vrolijk en ontwikkelde zich zoals elk ander kind, geweldig!

2012 een jaar met ups en downs....vrienden wat geen vrienden bleken, maar gewoon nieuwsgierige toeschouwers en familie wat de titel niet eens verdient en sinds de geboorte geen contact meer wil maar ook heel veel lieve mensen die bij ons zijn om ons en niet nieuwsgierig waren naar Diede d'r afwijking (tijdelijke) mensen waar je het niet van verwacht zijn er nog steeds en vragen nog hoe het is en als er wat is dat ze er voor ons zijn. Diede draagt de beugel nu nog maar 12 uur, alleen in bed. Maar soms komt het afgelopen jaar weer voorbij en is het fijn dat je er met iemand over kunt praten...

 

De slingers, de ballonnen, de taart, de kadootjes, de mensen, de liedjes enz...Diede heeft genoten! met een hoofdletter G!! wij hebben genoten van dat trotse koppie en dat papierscheurende meisje, die toch maar mooi al staat en kruipt en babbelt en ons zonnetje in huis is naast die 2 andere grote broerzonnen :) heerlijke dag was het.....

We gaan vrolijk verder, de controles zijn iedere keer goed en haar voetjes ontwikkelen zich ook goed. De linker is wat stugger en heeft wat meer tijd nodig...maar dat geeft niet! die tijd hebben we!

Dankbaar voor het prachtige jaar wat we samen hebben gehad, waarin Diede haar vechtlust heeft laten zien, haar trotse broers die riepen: mijn zusje heeft klompvoetjes maar ze is heel lief, het team van het ziekenhuis die ons zo goed heeft begeleid en nog steeds doet, trots op ons als gezin omdat we weten dat we alles aankunnen als we maar samen zijn!

Diede lief,  wat ben je een prachtige meid! dapper, stoer, lief, vrolijk, slim onze knuffelbeer zoals je grootste broer altijd zegt! Ons wieffie....wauw!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 jaar geleden

Gefeliciteerd en op naar nog een bijzonder jaar waarin ze nog meer gaan ontwikkelen

11 jaar geleden

Alsnog gefeliciteerd!

11 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie dochter! Ja dat zijn de tijden dat je leert wie er echt om je geeft! Maar als positieve noot, dan hou je ook alleen de 'goede' over ;-) op naar de twee!