Snap
  • Baby
  • Gezond

Heupluxatie deel 3 gipswissel

Het vervolg op mijn vorige blogs, Hoe gaat het nu met Rosalina, Heupluxatie en een gipswissel

Zo daar zijn we weer ;-)

Rosalina heeft intussen haar gipswissel gehad, 6 juni om kwart over 7 moesten we in het ziekenhuis zijn, Eenmaal daar aangekomen blijkt de arts er nog niet te zijn dus worden we naar een kamer gebracht om te wachten.

Na een aantal minuten haalt de arts onze kleine meid op om haar infuus aan te leggen, Natuurlijk sputtert ze flink tegen al met al duurt het een kwartier voor ze haar uiteindelijk het infuus hebben aangelegd.

Vrijwel direct mag ze naar beneden, Mijn hart begint te bonken, Nadenkend over hoe het me de vorige keer verging, Ons kleine tere meisje 6 maand oud al 2 x narcose, Kijkend naar de kleine meid weet ik mij goed staande te houden en hijs me in zo'n oh geweldig ziekenhuis pakje, De arts legt me een paar dingen uit en dan is het tijd om naar de O.K te gaan, Niet wetend wat er nu weer gaat gebeuren.

Wanneer we daar zijn laat ik Rosalina even goed rondkijken en ''wennen'' aan de arts, Ik stel haar gerust door zachtjes voor haar te zingen ''in de maneschijn'' . Ik sta er op dat ze de foto maken waar ik bij ben, Dit gaan ze dus doen, Het ziet er goed uit mevrouw heeft heupjes :D:D:D:D Nu haar linkerbeentje nog even goed zetten en als alles goed gaat volgt er geen zware operatie voor mijn meisje.

De vorige keer dat ze onder narcose ging mocht ik haar vasthouden, Dit is nu niet het geval, Ze nemen mij mijn dochter over en zeggen me dat ik haar armen in bedwang moet houden, Mijn hart breekt bij het aanzien hoe ze mijn kleine meisje onder narcose brengen, Tijd om te gaan hoor ik achter mij.

Verslagen loop ik terug naar de gang waar mijn man op me zit te wachten, Na een korte uitleg over hoe het ging hoor ik al een bekend huilend geluid, T is Rosalina, We kijken elkaar aan en zeggen tegen elkaar nou dat was snel.

Suf van de narcose nemen we haar over en gaan we terug naar de kinderafdeling, Nieuw gips, Niet helemaal wat we hadden gehoopt maar goed het moet maar. 

Op de afdeling krijgt ze een flesje en vrijwel direct wordt ze ook al ontslagen, om 10 uur waren we al thuis, Heerlijk dat alles zo goed verlopen is en ze geen bijwerkingen heeft.

Rosalina mag 18 juli haar gips eindelijk af , Wanneer haar heupjes nog niet goed staan volgt er een operatie, We hopen hier op het beste , Ondanks alles is ze een vrolijke baby die altijd maar dan echt altijd lacht. Ze schijnt er geen last van te hebben, Wij tellen nu de dagen af, Nog eventjes en ons meisje zal met haar zus op de grond kunnen spelen, Wie weet draait ze zich dan om begint ze te kruipen of wat dan ook. 

Ik\ vind het knap dat ze zich zo goed houd, Nog eventjes,,,,

7 jaar geleden

Ik ben nog maar net blogger hier, en las even alle blogs van je terug! Wat een verhaal zeg... blijkt maar weer dat kerngezonde kindjes echt niet vanzelfsprekend zijn. Leef met jullie mee, sterk hoor hoe jullie je houden voor haar, vind de foto's alleen al om te janken ;( Wat is ze toch een prachtige meid!! Ik hoop dat het goed komt met haar!!