Snap
  • Baby
  • Mama
  • zwangerschap
  • Miskraam
  • wensmama
  • wensouders

Het zou deze maand ONZE maand zijn.....

24 oktober 2019 , het moment van de waarheid. Ik was nog steeds niet ongesteld, maar ik dacht ach ik heb vast verkeerd geteld. Een vriendin van mij zij ga anders testen, maar ja ik durfde dit niet zo goed want stel dat ik nu weer teleurgesteld wordt. En trouwens ik had niet eens testen in huis dus dat werd lastig, het enige wat ik in huis had was een ovulatie test. En een ovulatie test die natuurlijk alleen meet wanneer je eisprong eraan komt.

Maar goed ik dacht ach ik pies daar wel eerst overheen, want ik weet van mijn ovulatie dat als er geen streepje staat het er nog niet aan zit te komen. Nou ik naar het toilet ik pies in een bekertje , houdt de test een aantal tellen er in. Tja en nu wachten, de test gaf geen smile aan maar dat was logisch. Dus haalde ik hem eruit, ja hoor 2 dikke strepen ik dacht nee dit is gek. Oke dacht ik , we gaan terug in bed en gaan om 7:30 eruit om een test te halen bij de AH.

Het was 7:30 , heel stilletjes kroop ik uit bed want ik wilde m’n man niet wakker maken. Kom ik aan bij de AH bijna niemand, ergens schaamde ik me haha geen idee waarom. Gelukkig heb je bij ons zelfscan dus niemand kon zien wat ik ging kopen. Ik kom aan bij de testen ik dacht ik koop die goedkope en de duurste test(dat had ik nog nooit gedaan). Maar ja omdat mijn man 3 dagen ervoor al uit het niets zei dat ik zwanger was, dacht ik koop ook wel de clearblue. Ik afrekenen en gauw naar huis, ik heel stilletjes naar binnen want heel gek ik wilde dit eerst even in m’n eentje doen.

Ondertussen kreeg ik een appje van een vriendin ” heb je al geplast”, maar kon haar vertellen dat dit nog niet was gebeurd. Is natuurlijk vaak zo wanneer je het niet het juiste moment vind dat je moet plassen gebeurd het, maar die dag het leek wel een uur te duren voor er iets gebeurde.

Hehe eindelijk moest ik plassen, daar ging ik. En ken je dat je stopt de stick er in zegt nog tegen jezelf niet gelijk kijken, gewoon weg leggen en wachten. Maar iets in je wilt kijken en wint natuurlijk ook. Ik zag niks gebeuren en dacht helaas, maar toen ik beter keek zag ik het streepje verschijnen. OOh wat was ik blij , ik belde 3 vriendinnen die alle drie ook in onze situatie hebben gezeten. En hield de test voor de lens en alle 3 , ”nee zie ik dat nou goed” . Na 30 min besloot ik mijn man op de hoogte te brengen, die glimlach…

Ons geluk was van korte duur want in november ging het helaas mis… Ik had die dagen ervoor al rood met afvegen en dacht nog och dat kan nog van alles zijn. Maar helaas naarmate de week vorderde werd het steeds erger. We waren bang, boos en verdrietig want we waren zo blij dat wij in juni 2020 ouders zouden worden….

Maar helaas het juni 2020 is voorbij en wij staan nog steeds met legen handen… Geen ziekenhuis tas die we klaar moeten zetten, geen babykleertjes die we alvast moeten wassen, geen bezoekjes van de kraamhulp die zich alvast komt voorstellen, geen zwangerschapsverlof, geen dikke buik, geen voetjes die in mijn buik aan het trappelen zijn, helemaal NIKS……

3 jaar geleden

Dankje jij ook alvast sterkte voor in Augustus

ah zo herkenbaar dit... :( wij zouden 1 augustus uitgeteld zijn... die datum nadert nu snel en we staat ook nog steeds met lege handen. dikke knuffel en houd moed