Snap
  • babyvoeding
  • Plantaardigebabyvoeding
  • Baby
  • gerber
  • advertentie

Het voedingspatroon van Sev aanpassen

Hoe hebben we het aangepakt?

Alle hapjes van Sev maken wij zelf, maar als wij voor gemak kiezen dan is Gerber al maanden onze favoriet.

Toen Sev vier maanden was, begonnen wij met fruit en groente hapjes. toen ben ik begonnen met uitzoeken welke ‘potjes’ voeding geen toegevoegde suikers bevat, maar ook biologisch en plantaardig is. Gerber was dus precies wat ik zocht!

Wat wij zo fijn vinden

Nu Sev zes maanden is mogen wij nog meer gaan proberen van de producten van Gerber, zoals andere maaltijdopties, de sapjes en toetjes. Op de afbeelding zie je Sev zijn favoriet, en stiekem ook die van mij. handig om mee te nemen en stiekem zelf ook een paar hapjes te pakken.

Maar waarom dan specifiek Gerber? Alle producten van Gerber zijn (altijd) zonder toegevoegd zout, suiker of kunstmatige toevoegingen, dit heeft echt mijn voorkeur! De maaltijden die we vanaf 8 maanden aan Sev kunnen geven zijn een bron van vezels en eiwitten. Naast het introduceren van koemelk willen we Sev met zo veel mogelijk smaken laten kennis maken. Daarom kiezen we soms ook bewust voor een plantaardig toetje.

Welke voeding van Gerber is jouw kleintje zijn of haar favoriet? Als je Gerber zelf wil proberen heb ik iets leuks voor je: via deze link krijg je nu 2 producten gratis! 

❤️