Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het merk Pelusa op de Negenmaandenbeurs!

Ieder mens is uniek. Pelusa begrijpt dat; Pelusa is ook uniek!

Pelusa is een volwassen merk voor kleintjes. Pelusa laat zien wie je bent en waar je voor staat. Pelusa is betrokken en vertaald (reeds 10 jaar) behoeften in producten. Door op de voet te volgen wat mensen, klein én groot, willen blijft Pelusa vertrouwd, tijdloos én trendy. Precies dát maakt Pelusa uniek!

Pelusa is gemaakt van 100% katoen en/of van nicky velour. De serie voor baby’s en peuters staat voor zachtheid en heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Bijkomend voordeel van deze collectie, voornamelijk gemaakt van nicky velour,  is het gebruikscomfort. Het gemakkelijk kunnen wassen op 60° én het "verplicht" droogtrommel drogen plus het niet hoeven strijken, maakt deze serie uitermate geschikt voor jonge ouders!

Pelusa op de Negenmaandenbeurs!

Aanstaande ouders: "Overtuig uzelf van onze prachtige en zachte babyproducten en kom voor de introductieactie van de Pelusa webshop naar het webshop paviljoen"! Wij adviseren u graag. Tot dan! Webshoppaviljoen:  Pelusa standnummer 09.406A.

Nieuw: Pelusa online vanaf de start van de Negenmaandenbeurs!

Naast onze Pelusa dealers kunt u vanaf 22 februari via onze eigen webshop Pelusa producten kopen. Tijdens de beurs wordt u onze volledige Pelusa collectie getoond. Pakt u deze uitzonderlijke kans om één of meerdere Pelusa producten te kopen. Wij adviseren u graag. Tot dan! Webshoppaviljoen:  Pelusa standnummer 09.406A.

Reeds bekend met Pelusa?

Dan  is het voor u zeker interessant onze stand te bezoeken i.v.m. onze leuke beurskoopjes! Webshoppaviljoen: Pelusa standnummer 09.406A.

Het verhaal achter het merk: Pelusa is begonnen met een baby accessoirelijn en uitgegroeid tot een lifestyle merk in beddengoed en accessoires voor baby’s, peuters, kleuters en tieners. Als vormgeefster en oprichtster van het merk, wil ik u daar graag meer over vertellen.

Pelusa, eigenzinnig en hip, is ontstaan uit pure passie voor mijn eigen kleintjes. Mijn bedrijf Pluisje by Concept Design stond letterlijk en figuurlijk aan de bakermat van het merk Pelusa

In de loop van de tijd is Pelusa een onderdeel geworden van mijn bestaan en nu groeit het mee met mijn leven, het gezin en de familie.

Het succes van mijn merk heb ik  te danken aan iedereen die met veel inspiratie dagelijks Pelusa ervaart, koopt en verkoopt.

Ik hoop dat de mensen die  één of meerdere Pelusa producten hebben gekocht of gaan kopen, er lang van mogen genieten en er net zoveel  plezier aan zullen  beleven als ik heb (gehad) tijdens het ontwerpproces, gedurende het ontstaan, innoveren en updaten van mijn bevlogen collectie!

Tanja Vondeling

12 jaar geleden

was gister op de beurs, hebben jullie leuk gedaan!

12 jaar geleden

Ik heb 2 avondkaartjes voor de 9mndbeurs van de kruidvat :D zal zeker even bij jullie langslopen!!