Snap

Het leven van ouders

Van mama tot mama
6 jaar geleden

O wat erg , ja ik geloof dat je het daar nog moeilijk mee hebt, maar je kan het idd niet veranderen maar wel ergens een plaats geven.Ik weet zeker dat je mama je doodgraag ziet maar het misschien moeilijk kan uiten.je mag er zeker zijn en ik hoop dat je nu alle liefde krijgt die je wenst.xxx

6 jaar geleden

Nee, dat is het zeker niet, ik was nog geen 4 jr toen me constant verteld werd dat ik er niet had mogen zijn. Tot op vandaag veel moeite mee, maar veranderen kan ik het niet. D xxx

6 jaar geleden

? dank je zo jammer dat jou mama dat gevoel niet had.Hier ook een vriendin die bij haar 2de kindje geen affectie voelde was ook een zorgenkindje en is daarvoor in therapie gegaan nu veel beter maar ik vond dat ook zo raar, ik heb veel voor het kindje gezorgt en was toch een lieverd maar ja dat kan gebeuren en is niet leuk zowel niet voor mama als kind denk ik.

6 jaar geleden

Wat fijn dat je je gelijk mama voelde :) ik had dat zelf ook maar wilde dat mijn moeder dat ook had gehad. Ik kon me na de geboorte van mijn kinderen niet voorstellen dat een moeder haar kind echt haatte, helaas was dat bij mijn moeder/loeder dus wel zo, zie mijn blogs. Maar vind het fijn je verhaal te lezen, ondanks alle problemen, maar dat je onvoorwaardelijk van je kinderen houdt, dank daarvoor. Liefs D xxx