Snap
  • Baby
  • Gezond

Het leed dat tandjes krijgen heet!

Ik ben echt ontzettend benieuwd wat andere ouders het ideale product vinden voor de baby-kwaaltjes! Wat zijn jullie ervaringen?

Als ouders van een zoontje van één jaar hebben we al een aantal kwaaltjes achter de rug. Persoonlijk hebben wij een voorkeur voor de producten die onze ouders vroeger ook al gebruikten. En wat wij het meest onmisbare product vinden? Lees maar mee!

Als je net moeder bent, of vader natuurlijk, begin je in de eerste dagen al met smeren. Het tere babyhuidje kan nog helemaal niet goed tegen de agressieve ontlasting en rode baby-billetjes zijn voor iedere ouder heel bekend. Gelukkig zijn hier hele goede middeltjes voor. Bepanthen, zinkzalf, Calendulanzalf, sudocréme.... het helpt allemaal!

Als je kindje wat ouder word, heeft het vaak een periode last van darmkrampjes. Persoonlijk vonden wij dit de meest nare periode. Niet alleen voor ons, maar ook voor ons kindje! Het is echt verschrikkelijk om te zien hoe erg je kindje pijn heeft. Wat je hier aan kunt doen is even testen; bij het ene kindje helpt Infacol heel erg goed, bij het andere kindje helpt VSM kind weer heel goed. Wij hebben beide geprobeerd. VSM kind hielp bij ons het beste.

Soms is het best lastig om uit te zoeken wat het beste helpt bij je kindje. Voor ons was dat ook zo. Onze zoon bleef maar huilen en bleek reflux te hebben. Toen we hier eenmaal een medicijn voor kregen, wisten we dus dat VSM kind het beste hielp bij hem. Als je kindje blijft huilen kun je het beste even naar de huisarts gaan. Geloof écht je moedergevoel! Wij zijn met ons zoontje heel vaak naar de huisarts gegaan, omdat we zeker wisten dat het geen huilbaby was maar we wisten zeker dat hij enorme pijn had. Gelukkig is dat nu helemaal goed gekomen en werd onze zoon daarna heel rustig. Hij begon zelfs met doorslapen en was een heerlijke zoete baby!

En dan.... het leed dat tandjes krijgen heet!

Serieus? Wat moet je doen tegen tandjes? Je kan er niks op smeren.. Zinkzalf of sudocréme in de mond lijkt me geen goed idee. Je zou een paracetamol kunnen geven maar ik vind deze altijd erg groot in verhouding met het kindje...

Vroeger had mijn moeder thuis een grote pot met blauwe/groene zalf. Het hielp overal tegen. Open wonden, dichte wonden, blauwe plekken, spierpijn.... Alles wat je haast maar bedenken kon! Op een keer was de pot leeg en gingen mijn moeder en ik samen een nieuwe kopen. Helaas; het product was uit de handel. Maar er waren nog wel een hele boel andere producten, waaronder een gel wat zowel op de huid gebruikt kon worden als in de mond. Ik moest er ineens aan denken. Ik vroeg mijn moeder hoe dat product heette. En; verrassend.... Aloë Vera!

Wat is Aloë Vera precies?

Aloë Vera bevat veel stoffen die een gunstige invloed hebben op de gezondheid. Vroeger werd deze plant ook wel 'wonderplant', 'natuurlijke genezer', en 'brandwondenplant' genoemd. Het was een bekend product in de beschaving van de oude Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen.

Terug naar de Gel.

Wat houd die Gel nu precies in? De gel is rijk aan Aloë Vera, (84,46%!). Het hydrateert, verzacht en regenereert de huid. Het is ideaal tegen huid irritatie en helpt de huid na het zonnebad verkoelen. Maar dat niet alleen. Het kan ook bij kinderen gebruikt worden bij doorkomende tandjes, en je kunt het zelfs gebruiken voor keelpijn! Wat wij ook erg prettig vinden, is dat deze Gel zo natuurlijk is. Buiten de Aloë Vera die in dit artikel verwerkt zit, zitten er alleen maar 100% natuurlijke producten in om de Gel smeerbaar te maken!

Voor ons is dit product absoluut het meest onmisbare product geworden wat we in huis hebben. Voor ons geen volle la meer met allemaal verschillende tubetjes en potjes voor elk kwaaltje. Wij hebben nu alles in één tube. We willen niet meer anders :) 

6 jaar geleden

<strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">hoge kwaliteit replica horloges voor mannen</a></strong> | <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong><br> <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">hoge kwaliteit replica horloges voor mannen</a></strong> | <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong><br> <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">Zwitserse replica horloges aaa +</a></strong><br> <strong><a href="http://www.relicwatch.co/nl/">Zwitserse replica horloges</a></strong><br>

6 jaar geleden

<ul><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">hoge kwaliteit Zwitserse replica horloges</a></strong></li><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">horloges</a></strong></li><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong></li></ul><br> <ul><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">hoge kwaliteit Zwitserse replica horloges</a></strong></li><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">horloges</a></strong></li><li><strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong></li></ul><br> <strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">Zwitserse replica horloges aaa +</a></strong><br> <strong><a href="http://watches.emichaelkorssale.com/nl/">Zwitserse replica horloges</a></strong><br>

6 jaar geleden

<br><strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">horloges</a></strong><strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong><strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">hoge kwaliteit replica horloges voor mannen</a></strong><br><br><br><br><br><br><br><strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong><br> <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">horloges</a></strong> | <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">Zwitsers Mechanisch uurwerk replica horloges</a></strong><br> <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">Zwitserse replica horloges aaa +</a></strong><br> <strong><a href="http://nl.watchescopy.net/">Zwitserse replica horloges</a></strong><br>