Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het eerste avontuur van het jaar.

Daar is hij dan, het nieuwe jaar, welkom in 2015. Een gezellige avond, voor ons een heel avontuur.

3,2,1 gelukkig nieuwjaar,

We zijn bij mijn ouders en met z'n allen proosten we op het nieuwe jaar. Dit jaar niet met die "kriebel" die ik altijd in mijn buik heb. Wel met mijn kleine meisje van 5 maanden in mijn armen. Een speciaal gevoel om haar bij me te hebben maar ik had gehoopt dat ze gewoon lekker op bed zou liggen.

Het was de bedoeling om gewoon lekker thuis te blijven. Anna in haar eigen bedje gezellig voor de tv samen met mijn lievelingsoom en man. Helaas werden op het laatste moment de plannen gewijzigd. Het ging niet door, en omdat we het graag met anderen vieren besloten we de sprong te wagen. Samen met anna logeren bij mijn vader en zijn vrouw. Helaas was dit niet zo'n succes, om 21.00 werd ze al wakker en kregen we haar niet meer in slaap. Dus besloten we haar tot het vuurwerk wakker te houden, aangezien ze zo licht slaapt en dan juist overstuur zou zijn. 

Wakker houden.....ja dochter lief slaapt door de weeks bijna nooit voor 23.00 en soms zelfs nog veel later. Ze is een slechte slaper en schrikt van elk geluidje wakker. Dus dat zou ook nu geen probleem zijn. Tot we naar bed gingen, de vreemde omgeving was geen succes en ze brulde het uit. Tot we om 2.00 wanhopig besloten naar huis te rijden. Met spoed alle spullen bij elkaar geraapt en daar zaten we dan midden in de nacht met een baby in de auto. Ik leek wel gek, natuurlijk viel ze vrijwel meteen in slaap in de auto maar thuis gekomen begon ze weer te brullen.

Inmiddels was het 3.30. En probeerde we uit alle macht ons meisje in slaap te wiegen. uiteindelijk om 4.00 viel ze heerlijk in slaap. 

Vandaag een uitrustdagje, powernaps (in de box) doen, en morgen weer door met het normale leven.