Snap

Help... Sophie is kwijt!!!

Tijdens mijn zwangerschap haalden we Sophie in huis. Tot dat ze opeens weg was...

Tijdens mijn zwangerschap had ik al wel eens gehoord van Sophie de Giraf en Fanfan het Hertje. Deze blijken namelijk heel goed voor de ontwikkeling van de zintuigen te zijn.

Proeven: doordat ze gemaakt zijn van natuurrubber en verf van levensmiddelen, zijn ze volledig veilig voor je baby. Ideaal om je baby verlichting te geven bij het doorkomen van de tanden, want ze zijn zacht en voorzien van allerlei onderdelen om op te bijten. Luisteren: ze zijn voorzien van een fluitje en vermaken je baby en leren hem het verband tussen oorzaak en gevolg. Voelen: omdat hun huid net zo zacht is als die van mama, troosten ze je baby en hebben ze een kalmerende fysieke en emotionele uitwerking op je baby. Ruiken: de bijzondere geur van natuurrubber uit de Hevea (rubberboom) geeft een speciale lucht die je baby prettig vindt. Kijken: dankzij de felle en contrasterende kleuren wordt de blik van je baby ernaartoe getrokken.


Helemaal perfect, dus kochten we Sophie de Giraf. Als kraamkadootje kregen we nog een Sophie. Mijn gedachten waren dan ook eigenlijk gelijk: die hebben we al. Maar goed twee van deze kan toch best handig zijn. Mochten we er een kwijt raken of als de ene in de kinderwagen ligt dan hebben we er nog een om mee te spelen. Ik was heel blij met deze twee en raakte er een beetje verliefd op. Tot we vorige maand op wintersport gingen, we namen ze allebei mee voor als de ene Sophie in de kamer lag, en de andere Sophie in zijn bedje. Tot een van de Sophie's het blijkbaar te gezellig vond in Oostenrijk en daar dus achter bleef. We moesten het er nu nog maar met één doen... En nu? Wat was ik blij dat we er nog een over hadden. Maar nu zijn we dus ook de andere Sophie kwijt. Ik heb echt overal al gekeken, in de kinderwagen, in de buggy, in de auto, de box(zak), de luiertas, bij de oma's en ook boven. Maar Sophie is nergens te bekennen. Dan zou ze nog maar op plek kunnen zijn en dat is dat ook zij de blaadjes ergens anders blijkbaar groener vond.

Zonder Sophie kunnen we niet en dus zochten we in de winkels in de buurt naar een nieuwe, jammer genoeg hadden ze die nergens. Wat een geluk dat als je voor een bepaalde tijd op internet besteld, je het de volgende dag al in huis hebt. Dus zo gezegd zo gedaan... We hebben weer een nieuwe Sophie in huis. Voor hetzelfde geld heb ik maar een Sophie de Giraf inclusief vanille bijtring gekozen, altijd handig mocht hij deze ooit nodig hebben (aangezien de tandjes allemaal nog door moeten gaan komen). Deze Sophie word nu bewaakt met ons leven... Sophie was kwijt.

7 jaar geleden

Hier hebben we gelukkig al weer een nieuwe maar hier kunnen we die dus nergens in de winkel verkrijgen dus vandaar via internet:)

7 jaar geleden

Gelukkig is dit wel een populair girafje die je dus makkelijk weer kan kopen. Ons zoontje heeft nog geen favoriet speeltje, maar de meeste dingen die hij heeft zou ik niet zo makkelijk meer kunnen vinden. Op de woezel en pip knuffels na. Ik hoop ook dat als hij ooit een favoriet krijgt dat het dan 1 van die twee word :)