Snap
  • Baby
  • slapen
  • vermoeidheid

Help! Slaaptips gezocht

Gouden tip gevraagd
6 jaar geleden

Hoi hoi, ik heb dit met mijn zoontje gehad 9 maanden lang zo erg krijssen dat je het als ouders niet over je hart kan verkrijgen om hem te laten huilen dit gaat door merg en been! Iedereen zei hoer erg je het ook vind gewoon laten krijssen maar dit konden wij niet. Ik heb dit toen aangegeven bij de kinderarts want als ouders ben je ook doodop en ku je niet meer en nu hebben ze dus in het zkh het zogenoemde slaapprotecol dan blijven ze 3 nachtes en geve ze een zetje in de goede richting en een pedagogisch medewerker kijkt mee om uit te sluiten of het iets kan zijn medisch of eigenlijk gewoon een aanwensel oid.. na die 3 nachtjes moet je het thuis voortzetten en dat kan nog wel even pittig zijn maar dan doorbreek je hem! In die 3 nachtjes mag je wel bij je kind blijven maar raden ze niet aan. Ten 1e omdat hij daar weer aan gaat wennen en ten 2e zo kun je als ouders ook ff bijtanken om vervolgens door te kunnen gaan! Heeel erg veel succes!

6 jaar geleden

Onze beide kinderen hebben perioden gehad dat ze 's nachts wakker werden en echt niet meer wilden slapen.... De ene keer waren ze echt klaar wakker, de andere keer blinde paniek... Bij ons werkt terug leggen ook niet..... op de een of andere manier wilden ze echt niet meer in hun bedje! Wij hebben daarom wel eens onze zoon beneden in het campingbedje voor 'babyTV' gezet (nachtprogramma met rustige filmpjes en muziekjes en onze tv gaat automatisch uit na 3 uur). Beker met water erin en handje vol duplo erbij.... Dan kreeg ik ook nog wat slaap en wat bleek, hij ook, want meestal was hij er niet aan toegekomen om de klittebandjes los te maken! (Die zitten bij ons campingbedje aan elke zijde over de scharnierpunten). Voor onze dochter hebben we het campingbedje nu standaard op zolder staan. Als ze wakker wordt controleren we haar luier en daarna gaat ze naar haar campingbedje. Ook om half 6 nog en dan slaapt ze zelfs langer dan normaal..... Ze heeft zelfs een glimlach op haar gezicht als ze in het campingbedje mag verder slapen... Misschien helpt verplaatsen naar een ander bedje in andere ruimte bij jullie ook... In ieder geval succes!

6 jaar geleden

Mijn dochter (nu ruim 2) wilde helemaal geen melk meer vanaf haar 1e verjaardag (Maar o wat sliep ze lekker van die laatste papfles), was ineens voorbij. Hierdoor had ze honger s'nachts. Ik gaf haar voordat ze naar bed ging van die Hero fruitzakjes (fruit+granen) die had ze zo op en sliep weer als een roosje. (Evt zelf met Liga en fruit een lekker hapje maken net voor bedtijd? Als je niet van het kant en klare ben..)

6 jaar geleden

Pittig hoor..! Ik lees al veel tips en jouw reactie dat jullie al van alles geprobeerd hebben! Volgens mij las ik nog niet dat hij het misschien juist wel wat te warm heeft.. Het lijkt wel of er een blokkade bij hem zit.. dat krijsen tot spugen aan toe is natuurlijk niet "normaal".. een osteopaat zou jullie daar misschien wel mee kunnen helpen, maar waar ik zelf heel goede ervaringen mee heb is een luisterkindwerker. Zij kan in de energie op afstand met jullie kindje praten, luisteren en vragen wat jullie kindje wil/ nodig heeft! Heel bijzonder en mooi. Kinderen kunnen in de energie heel goed aangeven wat belangrijk voor hem/ haar is! Door dit te horen als ouder kun je je kind gericht geven wat hij nodig heeft. Succes!