Snap
  • Baby
  • baby
  • verzorging
  • bad

Help! Dochter heeft droge huid

Goede avond moeders,

Ons jongste dochtertje van bijna 2 maanden blijft z'n droge huid houden. We deden haar eerst om de dag in bad en dan niet altijd met olie of badschuim. We hebben ook een poosje bodylotion geprobeert en olie.

Maar ze blijft z'n droge huid houden.. hebben jullie nog tips wat we zouden kunnen proberen???

Alvast bedankt voor jullie tijd

Hey Wij gebruiken Louis Widmer het is zo fijn ik beschrijf het ook in mijn Blog uitgebreid. Ik vind dat de huid erg verbeterd is in korte tijd en ook dat de huid lang soepel blijft. Bij de DIO Drogister hebben zo ons hier mee geholpen . We hebben al zo veel geprobeerd en tot nu toe werkt dit het beste bij onze meid. Liefs een andere moeder van een meisje met een gevoelig huidje.

12 jaar geleden

wat je ook nog kan proberen is wat 'crackfree" in het water doen,dit maakt het water zachter zodat het huidje van je dochtertje niet zo uitdroogd. Je kan crackfree bij de drogist krijgen, bij de srijk en was middelen.

12 jaar geleden

Wij hebben dit ook bij ons dochtertje (nu nog). Van de dokter hebben wij een vettige creme gehad die ook intrekt (moet je wel via dokter krijgen). Verder worden kindjes van zo jong nog niet echt vies. Wij hebben toen elke dag gewoon met washandje met alleen water gewassen en dan een keer per week in douche/bad. elke dag insmeren met olie of hydraterende creme hoop dat het je helpt succes

12 jaar geleden

Bij reformwinkel kun je teunisbloemolie kopen. Zit in capsules. Ik knip deze open en doe s'morgens en s'avonds de olie in haar flesje. Bij mijn dochter helpt het. Kan geen kwaad en mijn ervaring is dat je kunt smeren wat je wil maar van binnenuit werkt beter. Je kunt die olie uit de capsules ook smeren trouwens. Volgens mij is de olie ook in flessen te koop maar dan is de concentratie minder dus zou ik niet doen.