Snap
  • Baby

Help! Cadeau eerste verjaardag

Wat moet ik toch halen en vragen voor de eerste verjaardag van mijn dochter?

Lastig hoor om een cadeau te verzinnen voor mijn dochter.  Eind mei wordt ze 1. Ik vind dit zelf een bijzondere leeftijd, maar wat haal je een baby van bijna 1. Ze heeft een oudere zus van bijna 4 en daarom hebben we al veel speelgoed in huis.  Hierdoor wordt de keus beperkter. 

Ze krijgt van mijn broer en zussen een picknicktafel, van de broer en zussen van mijn man een little people huis.  Van opa en oma krijgt ze een loopauto.  

Nu moet ik zelf nog iets verzinnen (max €50,-). En vrienden vragen wat ze moeten kopen (max €15,-). Ik heb al een bon van een schoenenwinkel gevraagd.  

HELP !! Wie heeft er leuke ideeën?

9 jaar geleden

Hee! Het geluidenhuis van little people is erg leuk en mijn dochter is 26maart 1 geworde. Ze gaat er nu al egt mee spelen! Van vrienden heeft zei een trein gehad van woezel en pip. Een vormenstoof. Je hebt best veel als je rond gaat neuzen.. vrienden en fam vroegen ook wat ze moesten geven maar ik had ook geen idee dus zei dat ze zelf wat leuks moesten uitzoeke en dat is gelukt. Dus ik zou geen hele waslijst maken.. Groetjes