Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Help! Broekjes voor dunne baby?

Ik ben ik op zoek naar merken/modellen broekjes die wat smaller zijn. Wie kan mij helpen?

Even een vraag aan jullie. Ik zal vast niet de enige zijn met dit probleem. Mijn zoontje is net 1 jaar en is smal van postuur. Voor zijn bovenlijf heeft hij maat 86 shirts nodig. Die moeten dan wel smal vallen. Dit geeft nog niet zo veel problemen. Alleen een mooi zittend broekje kopen, valt niet mee. Hij heeft nu meestal broekjes maat 74 aan, maar die worden nu echt te kort. Van boven passen ze nog prima en staan ze vaak nog op de meest strakke stand (dat het er ook nog mooi uit ziet). Van een aantal merken wordt maar 80 te kort, maar is 86 echt te breed. Bijvoorbeeld een broekje van Noppies. Zelfde broek maat 86 op marktplaats gekocht. Zag er echt niet uit! Gelukkig is het nu mooi weer en bij korte broeken zie je niet snel dat ze te kort zijn. Nu ben ik dus op zoek naar merken/modellen broekjes die wat smaller zijn. Wie kan mij helpen? Ik heb op aanraden van een verkoopster een stretch spijkerbroekje van tumble&dry gekocht. Zit super! Valt dit merk altijd smal? Verder zijn alle tips welkom. Ook voor shirts.

9 jaar geleden

Hallo ook een beetje een late reactie. Ik heb een zoon met hetzelfde probleem 112cm en weegt denk ik nu iets van 17kl. De broeken die bij hem het mooist zitten koop ik bij de We of Zara. Ik weet dat Mango kids ook smallere broeken voor meisjes heeft wie weet vind je daar wat, het kost wel wat meer maar dan heb je ook wat. Bij de We kost een basic jeans iets van 25euro.

9 jaar geleden

Bedankt in ieder geval voor het meedenken! Ik heb nu een broek van mexx gevonden die smal en lang genoeg is en een vrolijk kleurtje heeft. Werd op marktplaats aangeboden omdat het zoontje er niet in paste. Was te smal. Bij mijn 'spijker' paste die als gegoten.

9 jaar geleden

Noppies valt heel mooi smal uit en tumbler en dry zijn ook super......tja maar dat wist je al ;-) Verder Vingino is ook heel mooi kwa pasvorm maar verder ben ik ook niet gekomen.......ik heb me erbij neer gelegd dat mijn slanke dame altijd te grote kleding aan heeft (110cm en 16,5kilo) Ze heeft nu van de H&M een korte broek aan maat 92! Sorry dat ik je niet verder kan helpen.......ik weet dat het voor jongens een nog groter probleem is als voor meisjes.