Snap

HELP!

Ik heb hulp nodig. Ik hoop dat dit de juiste plek is om erom te vragen. Ik word namelijk nogal vaak raar aangekeken als ik het vraag aan mensen. Misschien is het ook wel een beetje raar. Ik weet het niet, misschien moet ik stoppen met vragen. Misschien. Maar toch stop ik niet met vragen. Ik ben nu vier maanden de moeder van Emma. Toen ik zwanger werd, woonde ik nog steeds en dat doe ik nog steeds. Ik wil toch wel op korte termijn op mezelf gaan wonen. Dat lijkt me het beste voor iedereen. Maar ik studeer nog. En je weet wat ze zeggen over studenten: studenten zijn altijd arm. En weet je waarom ze dat altijd zeggen? Omdat het zo is. Ik zal er verder niet te veel over uitweiden, maar studenten hebben het niet breed. En als studenten zonder kind het al niet breed hebben, hoe zit het dan met studenten MET kind. het is niet makkelijk. Maar ik doe m'n best. En er is één ding wat ik absoluut moet hebben zometeen in mijn eigen huisje. Iets wat HEEL hoog op de prioriteitenlijst staat: een koffiezetapparaat. Ik heb zo'n vermoeden dat ik dat ook wel nodig ga hebben. En daarom spaar ik Douwe Egberts-punten. Helaas gaat het in m'n eentje niet zo snel. Dan heb ik over een paar jaar pas dat koffiezetapparaat. Als ik al een goeie baan heb en me gewoon eentje kan veroorloven.  Dus daarom heb ik jullie hulp nodig. Ik heb het gevoel dat ik een risico ga nemen, maar ik doe het toch. Mijn emailadres is: judithdenbesten@hotmail.com. Als je wilt helpen, stuur dan asjeblieft een mailtje. En als je ergens voor wil ruilen, als je zelf iets spaart, zet het dan even in het mailtje. Dan kijk ik gelijk even of ik jou ook kan helpen. Onwijs bedankt!

9 jaar geleden

Ik weet hoe het is ! Ik ben 19 mijn vriend 23 we hebben een stiefdochter van 3.5 en een dopchter van 1 we leven op 70 euro in de week. Waar jij recht op hebt als je uit huis woont zelfstandig. Is : Huursubsidie uitwonende studiebeurs aanvullende ouderkind beurs (500 euro in de maand ongeveer) opvangtoeslag extra opvangtoeslag vanuit de gemeente (wss word hij dan volledig vergoed) kindgebonden budget 80 euro in de maand zorgtoeslag zul je nu al wel hebben denk ik en je kan als je niet werkt maar alleen studeerd informeren naar een alleenstaandeuitkering maar let op: Als je gebruik wilt maken van duo doe dat dan dit jaar nog (vanaf volgend jaar is het een lening) Je kan dan krijgen 750 euro waarvan 250 beurs 500 lening ongeveer daarboven op dus nog 500 euro ongeveer voor je kleintje. Als je dan nog niet rondkomt heb je recht op de voedselbank. Is de vader van het kin din beeld? Zo niet maar je kent hem en hij heeft erkent allementatie eisen. geen geld voor een advocaat? Geen probleem krijg je vergoed. Als je meer wilt weten kan je mij mailen op sammie_blacky_94@msn.com Je kunt je ook met urgentie inschrijven bij de woningbouw groetjes en sterkte

9 jaar geleden

wij hebben in onze woonplaats op facebook een weggeefhoek en een ruilhoek heel handig voor mensen die het niet breed hebben. Vind het stoer dat je durft te vragen. Suc6 en veel geluk

9 jaar geleden

Hoi wondertje, Knap hoe je t allemaal doet! Hier moet mijn "superwoman-shirtje" ook binnenkort in de was, dus snap best als t je eens in t verkeerde keelgat schoot. ;)

9 jaar geleden

Van vragen kom je verder! En onthoud: domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden. ;)Zet hem op meid! Je kunt het!