Snap
  • Baby
  • ouders
  • kinderen
  • verhuizen
  • missen
  • heimwee

Heimwee ik wil mijn ouders in de buurt!

Verhuizen

Toen ik mijn man leerde kennen en we wisten dat het goed zat besloten we samen te gaan wonen.. al snel vonden we een appartement in Doetinchem. En heb ik mijn woonplaats achter me gelaten. De keuze om in Doetinchem te wonen had ik al snel gemaakt aangezien mijn man al een kindje had. Ik vond het erg belangrijk dat mijn man snel bij zijn kind kon zijn als er wat was. Zelf kom ik oorspronkelijk uit zaltbommel.. en nee het is niet de andere kant van de wereld.. maar het gaat steeds meer zo voelen.. ondertussen hebben wij samen 2 prachtige kindjes gekregen...

In de tijden dat ik zwanger was ben ik zo druk geweest met vanalles.. dat ik mijn oude woonplaats vergat.. En me wel prettig voelde in Doetinchem. Er waren wel eens momenten dat ik dacht van pff weer zo'n lang stuk rijden naar mijn ouders.. maar het ging wat makkelijker dan nu... met 2 kinderen

Het is ongeveer 1.5 uur rijden maar ik vind het niet bepaald fijn om met 2 kleine kinderen nu 1 & 2 jaar oud zolang in de auto te moeten zitten. We weten namelijk allemaal als er een begint te krijsen dat je niet echt lekker achter het stuur zit..

We zien elkaar ongeveer 1 keer per maand. Ik vind het lastig dat die afstand er is.. Ik wil mijn moeder gewoon dichtbij me.. soms wil ik even klagen over hoe zwaar het leven is met 2 hele jongen kindjes...en soms wil ik gewoon even lekker met de kinderwagen langs mijn ouders gaan.. En ik wil gewoon laten zien hoe trots ik ben...Hoe snel mijn kindjes ontwikkelen.. En nu moeten mijn ouders zoveel mooie eerste momenten missen.

En ja ondertussen heb ik hier in Doetinchem wat vriendschappen opgebouwd. Ik had gehoopt dat het gevoel een beetje zou gaan slijten.. En dat ik het hier in Doetinchem wel fijn zou gaan vinden.. Maar nee.. het word met de maand erger en ik krijg meer heimwee. Daardoor hebben mijn man en ik besloten om op korte termijn te gaan kijken naar een huis in de richting van zaltbommel. Nu we deze knoop definitief hebben doorgehakt voel ik me een stuk fijner en zit ik wat beter in mijn vel.. Mijn man staat er volledig achter en we hebben er beide zin in. Een nieuwe start en veel negatieviteit achter ons kunnen laten.

Ik ben bijna 4 jaar geleden ook verhuisd vanuit Brabant (Boxtel) naar Terborg voor de liefde. Wat heb je een herkenbaar verhaal! Ik heb zelf ook erge heimwee naar de woonplaats waar ik vandaan kom. Ook wij hebben de keuze gemaakt om te verhuizen naar Mill en omgeving. Dan is het nog wel een aantal km rijden naar mijn moeder bijv maar het afspreken en de spontane dingen doen zullen gemakkelijker gaan en zal me hopelijk minder eenzaam voelen. Ook wil ik mijn familie meer betrekken in ons leven ook al heeft iedereen een eigen leven. Fijn dat er herkenning is en dat je ook nog eens zo dichtbij woont is al helemaal bijzonder!