Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

heel erg snel..????????

Hallo. Ik heb een dochtertje van bijna 10 maand en ze loopt nu al bijna.

latoya is een vrolijk lief kindje met af en toe een driftbuitje er tussen Door als elk anders normaal kindje. Toen latoya 6 maand was begon ze met lopen om een salontafel heen te stappen ik vond het super snel maar achja tegen houden doe je het toch niet. Dus wij als ouders zijnde gingen naar de winkel om een looprekje te halen. Nu bijna 4 maand verder is latoya bijna 10 maand kan ze al bijna zelfstandig lopen. Mensen zeggen wel is dat het allemaal te snel gaat met de nadruk op te snel maar ze begrijpen niet dat ik het ook niet tegen kan houden. Soms bemoeien mensen zich zo met anderen ipv. hun zelf dat t gewoon gaat irriteren. Graag hoor ik van jullie wat jullie mening is hierover en of het echt te snel gaat.

Mvg.

Michelle

9 jaar geleden

Ieder kind is anders! Het is snel, maar dat zit dan gewoon in haar dan. Je kan het niet tegenhouden en dat zou je ook niet moeten willen:) Laat anderen maar lekker kletsen, jij bent dr mama!

9 jaar geleden

Elk kind is anders. Ik zou me er niet zo druk om maken. Ik heb 4 dochters. De oudste liep met 1 jaar los. De tweeling met 14 maanden en onze jongste was ook snel met 10,5 maand. Mensen hebben altijd wel een mening, maar daar moet je je niets van aantrekken hoor.