Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Heb ik dat nu alleen

Ben ik zo een suffe doos die zich alleen stoort?

Ben ik de enige of hebben jullie dat ook?

ik merk dat ik me stoor aan de bloggers met een dubbele agenda. Sommige zitten hier voor persoonlijk gewin. Ze praten over uiterlijk van iemand en dan ga je kijken en blijken ze zwangerschaps lingerie of kleding te verkopen. Of  kinderkleding, speelgoed etc... Ik heb er geen moeite mee wanneer er iemand een hobby heeft waarop geattendeerd wordt, maar regelmatig zitten er commerciele partijen achter die je ook bij wij en mama en co etc terug vindt. Een beetje jammer. 

10 jaar geleden

Inderdaad! Het begint zo langzamerhand te irriteren. Misschien als er voldoende mensen zijn die er melding van maken, Mamaplaats deze mensen persoonlijk aan kan spreken???

10 jaar geleden

Grinnik, we zijn het weer lekker met elkaar eens,. En we kleppen met of zonder irritante reclames gewoon door. Vandaag nog een heerlijk koel dagje! Ik ga vandaag voor het eerst sinds bijna twee jaar even de deur uit. Spannend of ik fysiek de rest van de dag voor mijn meisje kan zorgen zonder papa van huis te hoeven laten komen!

10 jaar geleden

ojaaa :p ik wilde al niets zeggen want ik wil niet negatief zijn, maar ik ergerde me er rot om eigenlijk... Ik ben op mamaplaats gekomen via die winacties (eerlijk is eerlijk), en na wat rondgeneusd te hebben zag ik dat het ook een echte blogsite is, en ben ik begonnen met bloggen! En vind het hartstikke gezellig hier, dus mijn blogs blijven wel komen :) zo heerlijk dat de meeste dames hier zo lekker positief en lief zijn. Ik was voorheen voor meer dan 3 jaar op een ander forum voor zwangere vrouwen, maar die vrouwen vallen je echt persoonlijk heel gemeen aan als je persoonlijke (pijnlijke) ervaringen verteld, en de redaktie doet lekker niets, dus ben blij hier te zijn overgestapt :)

10 jaar geleden

Helemaal mee eens !!