Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Healthy tip: Alpro Sojadrink + 1

Alleen het allerbeste voor jouw kleintje natuurlijk en hierbij denken wij graag mee! Bekijk hier een healthy tip van de Mamaplaats redactie.

100% plantaardige groeidrink, wat moet ik hiermee?

Heel leuk en aardig zo’n healthy sojadrink, maar wat moet ik ermee? Hoe draagt dit bij aan een gezonde levensstijl voor mijn kindje? Dat hebben wij even uitgezocht ;)

Alpro Sojadrink + 1 is een ‘Complete Care’ groeidrink te gebruiken voor heel veel verschillende doeleinden. Lekker in een beker bij de middagboterham, heerlijk uit een flesje onderweg of maak er een (fruit)papje van! Helemaal ideaal: zowel warm als koud te bereiden.

Hoe zit het met de suikers?

Lekker betekent vaak ook veel suikers (vinden wij). Gelukkig valt dit bij Alpro Sojadrink + 1 erg mee: de drink is vergeleken met andere complete care vloeibare dranken erg laag in suikers en 100% plantaardig. Fijn!

Je kunt de drink aan je kindje geven als het (ongeveer) één jaar oud is, maar ook voor mama zelf is het uitermate geschikt. Wij hebben vast geproefd en het is ECHT lekker!

Ontvang een groeimeter!

Om te vieren dat deze lekkere Sojadrink in de winkel ligt heeft Alpro 1.000 groeimeters beschikbaar gesteld waarop je het groter worden van je peuter stap voor stap kunt vastleggen. Vraag deze hier aan.

Alpro Soya +1 bevat calcium, vitamine D, eiwitten en jodium, die bijdragen aan een normale groei*, terwijl ijzer belangrijk is voor de ontwikkeling van de hersenen**. Alpro Soya +1 bevat een optimale hoeveelheid aan voedzame soja-eiwitten, aangepast aan de behoeften van je peuter. Alpro Soya +1 bevat ijzer, vitamine B12, C en D, die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.
* Calcium, vitamine D en eiwitten dragen bij tot de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen.
** IJzer draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.

9 jaar geleden

Soya is niet goed voor kinderen. Er zit hormonen in wat vergelijkbaar is met vrouwelijke hormonen. Voor kinderen is dit niet goed en kan de werking van de schildklier aantasten. Voor vrouwen in de overgang is dit wel goed. Ik had dit aan mijn dochter gegeven ivm lactose intolerantie maar ze raakte er verstopt van. En toen vertelde de arts me dit. Dus zo gezond is het niet voor kinderen.

9 jaar geleden

een biologische winkel of natuurvoedings winkel heeft het vaak ook in het asortiment. De AH XL bij ons ook wellicht dan ook op ah.nl

9 jaar geleden

Bij ons gewoon in de C1000. Mijn dochter krijgt het al vanaf 10 maanden, ze heeft een koemelkallergie en doet het hier beter op dan de hypoallergene voeding!

9 jaar geleden

Waar is deze te koop. Ben over op soja voor onze zoon bijna 1 is. Maar kan hem niet vinden in winkel