Snap
  • Baby
  • post

Grote voeten!

Wat gaat de tijd toch snel, van mega kleine voetjes in je hand tot rennende voetjes over de vloer.... en wat te denken van mijn eigen, spontaan groter geworden voeten !

Voor de trouwe lezers onder jullie zal er een klein lampje moeten gaan branden bij het lezen van de titel, ik was namelijk al eerder begonnen over mijn voeten die opeens een maat groter waren geworden tijdens de zwangerschap. Best gek eigenlijk, in ene zijn je voeten platter, uitgerekter en pas je niet meer in je collectie schoenen. Ik heb gewoon een deel van mijn collectie fijne schoenen, gympen en laarzen weg kunnen doen omdat ik ze met veel moeite wel aan kreeg maar de kans op blaren, het niet meer uit kunnen krijgen van het schoeisel en andere ongemakken te groot was. En terwijl ik daar weer even over zat na te denken, bedacht ik me opeens ook weer dat de voetjes van de tweeling ook alsmaar groter worden. Soms lijkt het wel of deze met de week een centimeter groeien, terwijl je net een leuk schoentje of slofje in je hand hebt om aan te trekken merk je al dat deze te krap worden. En zo stap je van maat 18 naar 19 en zo stapt je kleine van een pasje aan je hand naar flinke losse stappen. Ja ze worden groot en ze maken grote stappen, ze leren zo ontzettend veel en ik, ja ik leer gewoon met ze mee. Ik leer om te genieten, om anders te kijken naar iets wat er buiten gebeurt en ik lach. Ik lach om hen, ik lach met ze, ik lach mezelf af en toe uit en ik lach het leven toe. Wel met een maatje groter, maar acht wat geeft dat!

www.dubbelgeluk.com

10 jaar geleden

:D herkenbaar! Ik had vroeger maat 38, tijdens de 1e zwangerschap werd dat 39 en nu draag ik meestal 40 (soms zelfs de maat 41 werkschoenen van mijn vader :) ) Ik had het vorige week nog met mijn jongste. Hij groeit sowieso de pan uit! Maar nu hing hij zijn blote beentje over de badrand en ik riep "JEMIG! Wat een grote voeten heb jij!" :)