Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

griepje....4e keer in 4 maand!

wat voor ons als een simpel griepje wordt gezien is voor een meiske van net 1 een groot drama!! Onze Diede is voor de 4e keer besmet met een vorm van de griep, ze heeft alles al een keer meegemaakt maar nu is de verkoudheid weer aan de beurt. Ze heeft haar neus verstopt, nou zou je denken hmm niet zo'n ramp maar als je 1 bent en wilt slapen met je vingers in de mond ben je volledig afhankelijk van die neusademhaling....tja en dat lukt nou dus niet! Dit laat ze ons door een enorm gehuil ook weten, haal me eruit, haal me eruit! (uit bed)
 En de afgelopen nachten was het ook "feest"....gelukkig is mijn man een coole kikker en kan zo een half uur naast haar zitten te sussen zonder haar uit bed te halen. RESPECT! Ik ben het type moeder..half uur laten grienen en als dat niet werkt kom je maar bij me op schoot zitten :) Dat dit niet altijd de manier is weet ik, maar ik ben nou eenmaal niet zo'n volhouder op dit gebied. Ons bed wordt ook vaak in beslag genomen door 1 of meerdere kinderen (als mijn man overver zit) liever bij mij slapen als wakker zijn en mama op de koude vloer naast het bed de boel sussen. Zo heeft iedereen zijn ding..toch?? :) Sowieso ben ik niet een babymama, als ze rond de 2 jaar zijn wat meer praten en kunnen lopen voel ik me ook meer op mijn gemak. Ook al hou ik zielsveel van ze, ik ben er gewoon niet zo handig mee...

Nu hebben we haar net de hele rambam aan voorzorgsmaatregelen voor een goeie nachtrust gegeven (bed verhoogd, luuf, neusspray, zetpilletje en een hele dikke knuffel)...hopen dat het ons allen lekker doet slapen!!! Straks voetbal kijken....hopelijk zonder gestoord te worden :)

:) x

10 jaar geleden

en is het gelukt?

10 jaar geleden

wat een tip lavendel hittepit...die ga ik morgen halen!!! ui ligt er al! dank je wel voor je reactie!!

10 jaar geleden

het is al van alles geweest: hoesten, proesten, snotneuzen tot en met, overgeven, diarree, koorts enz. Ben wel van plan als dit nogmaals gebeurt (De verkoudheid) dat ik toch weleens een verwijsbrief wil. Ja leuke naam he :) dank je!! :)

10 jaar geleden

het is balen maar ja je doet er helemaal niks aan helaas....hopen dat de rust vandaag weer terugkeert :) dank voor je reactie!!! :)