Snap
  • Baby
  • hel
  • Sterrenkindje
  • Down
  • eeuwiggemis

Goodbye K*t jaar

Goodbye 2020, Hello 2021

1 januari 2021 wanneer ik dit schrijf zit ik nog maar 30 min in het nieuwe jaar. Maar ben ik volledig gebroken ik lig in bed te luisteren hoe iedereen ondanks het vuurwerk verbod knallend het nieuwe jaar in gaat, ik ga het nieuwe jaar verdrietig in. De tranen stromen langs mijn wangen ik ben zelfs te emotioneel om met iemand op dit moment te sturen. Al die tijd hield ik me zo ontzettend sterk maar ik denk dat dit mijn dieptepunt is. Ik had dit zo graag met mijn gezin compleet gevierd. Het is allemaal teveel geweest vandaag Levi zijn verjaardag, en dan de jaarwisseling erbij. Niva hoorde hier te zijn in onze armen ipv hier boven ergens te zijn ! Ik wil haar hier thuis hebben mijn kleine meid, kom naar huis 😭 een maar dagen later ben ik ook bij de gynaecoloog op controle moeten gaan om te kijken als ik lichamelijk ben hersteld. Lichamelijk ben ik zo goed als hersteld! Ze raad wel aan om kini te volgen voor mijn buik & bekkenbodemspieren, ook ging het over mijn psychisch herstel. Ze vind dat ik beter met een psycholoog ga praten omdat dit beter is voor mijn rouwproces. Ook raadde ze aan om contact met de prof van Leuven op te nemen, zodat we dit hoofdstuk konden afsluiten. Ik zal dit alles doen wanneer ik me er klaar voor voel! Dit is een hoofdstuk wat ik niet wil of kan afsluiten, want in dit hoofdstuk ben ik trots dat ik haar 9 maanden heb kunnen veilig houden, trots dat ik zo’n sterk meisje mijn dochter kan noemen! Mijn mooie dochter! Maar ook ben ik boos, boos dat ik haar niet kon helpen! Boos dat ik haar niet hier kon houden, boos dat zei van me is weggenomen ! Verder ben ik ontzettend moe. Ik val nog steeds niet voor 3 u in slaap, langs links & rechts hoor ik mensen zeggen dat ik er niet goed uitzie. Ze bedoelen het oké maar hierdoor gaat een mens zich niet oké voelen, maar aangezien ik mezelf ook niet oké vind heb ik een afspraak bij de dokter gemaakt voor bloed te laten trekken even checken hoe het met mijn vitamine’s zit. Voor de rest ben ik stilletjes aan begonnen met ‘sporten’ even een momentje voor mezelf een afleiding & aangezien ik niet gelukkig ben met mijn lichaam & ongelukkiger word door naar mezelf te kijken is dit een goed doel. Ik zit momenteel in een grote emotionele rollercoaster, het ene moment kan ik lachen terwijl ik 5 min later extreem verdrietig kan zijn! Ik vraag me echt af wanneer ik uit deze afschuwelijke hel geraak 😭