Snap
  • Baby

Go the f* to sleep!

Mijn man slaapt weer de hele nacht overal doorheen. Ik wou dat ik dat ook kon.

Onze dochter wordt alweer de hele week om vijf uur brabbelend en lachend wakker. Vandaag is helaas dan ook geen uitzondering.

Volgens ons nieuwe plan haal ik haar uit bed en ga even met haar naar beneden. Ik zet haar iets te drinken en te eten voor, maar hier wil ze niets van weten.

Nog geen vijf minuten later stop ik haar dan ook weer lekker in en verdwijn richting eigen bed. Het is heerlijk stil, en na een kwartiertje dommel ik ook weer in slaap.

Om zeven uur gaat bij mijn man de wekker. "Hoe is het gegaan vannacht?" Vraagt hij, aangezien hij er natuurlijk weer niks van heeft meegekregen. Ik vertel hem dat, nadat ze weer terug in bed is gelegd, ik haar niet meer heb gehoord.

Maar dat is eigenlijk wel logisch als je oordopjes in hebt.

's avatar
8 jaar geleden

Herkenbaar, maar mijn man en ik hebben afgesproken dat ik er altijd heen ga. Het is ook altijd luier die nat is (gebruik katoenen luiers) of een speen van de jongste. Slapen vaak altijd wel door of ze gaan spelen. Mijn man slaapt bijna altijd door en als hij wakker is, dan helpt hij als het nodig is. (de oudste kan soms een ramp maken met verschonen). Ik word bij de 1e kik bijna altijd wakker en ik ben ook diegene die gelijk weer in slaap valt als het rustig is, maar mijn man kan soms half uur wakker liggen en aangezien hij werkt, ga ik er altijd uit en gelukkig is het een makkie, weinig werk. Tien minuten hooguit. En als ze om 6 uur komen dan liggen ze tot 7 uur in bed te spelen omdat wij geen zin hebben om er uit te gaan en dat vinden ze prima

's avatar
8 jaar geleden

Ik doe precies hetzelfde als ze zo vroeg wakker word. Even eten drinken en schone luier en weer op bed. En we slapen gewoon allemaal weer lekker verder. Geen problemen mee wanneer ze dat af en toe doet

's avatar
8 jaar geleden

Oh, wat herkenbaar... Tegenwoordig maak ik Jim wakker en zeg hem dat de kleine huilt..als ik de nacht ervoor ben geweest. Lukt me aardig om daarna weer in slaap te vallen. Succes!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij fennysjewels?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.