Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gezamelijk avondeten als je man wat later thuis is

Hoe doen jullie het met het gezamelijk avondeten als je man tot wat later werkt....

Hoi allemaal,

Ik ben mama van een lieve zoon Morris van bijna 18 maanden. Nu loop ik regelmatig tegen het probleem aan om 's avonds gezamelijk te gaan eten. Mijn man heeft een eigen zaak en komt regelmatig wat later thuis. Nu hij volledig met de pot mee eet wil ik dit zo veel mogelijk doen, ook omdat het geadviseerd wordt als goede les voor je kind en natuurlijk omdat het gezellig is. Ook vind ik het onhandig om eerst te koken en dat wij dan vervolgens ons eten kan opwarmen in de magnetron. Nu komt mijn man over het algemeen pas rond half 7 thuis. Onze kleine man gaat max. om 7 uur naar bed en om 6 uur vind hij het echt wel tijd om te eten (en ik ook). Hoe doen jullie dat? Eten jullie dan altijd apart of verplaats je toch het eet moment naar een later tijdstip? Ik ben bang dat als hij later eet, hij dan met zo'n volle buik gaat slapen. Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Groetjes Patricia