Snap
  • Baby
  • kerst
  • pleegkinderen
  • trotseopaenoma

Geweldige familie

Wat mag ik in mijn handjes klappen. Sorry voor het zoetsappige.

Hayden. Bijna 5 maanden oud. Wat heeft hij het goed getroffen met de familie die om hem heen zit. Iedereen houdt van hem en hij kan zo lief lachen met heel zijn gezicht. Ik kan niet stoppen met naar hem te kijken. Wat een dropje.

Dit stukje is misschien een zoetsappig maar mijn vriend en ik mogen ook in onze handen klappen. Hayden slaapt door en huilt alleen als er iets is. Echt een tekstboek kindje en perfect voor ons. We zijn begonnen met hapjes en hij vind sommige dingen heel lekker en andere dingen minder. Gisteren heeft hij drie kwart banaan op. De tante van mijn vriend zei "waar laat dat manneke alles?" Ik grapte terug"in die vet rolletjes in zijn nek en bij zijn buik." Iedereen moest lachen. Ach die gaan er wel vanaf als hij gaat kruipen. 

Omdat mijn ouders 200km van ons vandaan wonen, oké!  ik woon 200km van mijn ouders vandaan (anders krijg ik commentaar :p ) video bellen we best vaak. Mijn ouders genieten dan dat ze hun enige kleinkind kunnen zien. Mijn vader is zoo lief met Hayden. Ze hebben een eigen taal en je ziet dan Hayden helemaal opgaan in hun taal en giert het uit van het lachen. Mijn vader gaat er zo mee door tot Hayden moe is. Dan zie je mijn moeder op de achtergrond genieten.  Dit zijn de mooiste momenten die ik nu blijf herinneren.  

Het is nu kerst periode. Mijn ouders zijn zo flexibel. Ze weten dat kerst druk is voor een kind (zeker met z'n grote familie van mijn vriend zijn kant, 2 ouders met 4 kinderen plus aanhang en 2 kleinkinderen). Wij vieren daarom kerst het weekend erna. We gaan 2dagen richting mijn ouders en vieren uitgebreid kerst. We waren aan het video bellen en ik zag super veel cadeaus staan. Ik vroeg "voor wie zijn die allemaal?" "OW" zei mijn moeder. "Die zijn allemaal voor Hayden". Moeten we toch met de grote BMW richting Zeeland xD 

Als ik trots ben op mensen dan zijn het wel mijn ouders. Mijn moeder had vroeger een KDV aan huis en zijn we opgegroeid met veel kinderen om ons heen. Ook kinderen die iets meer aandacht nodig hadden. Wij hadden ook altijd pleegkinderen in huis (nu nog steeds, nu dat ik uit huis ben.) Wat doen mijn ouders dat super. Ik weet nu al dat wanneer Hayden daar gaat logeren dat hij in goeie handen is. 

Maar he! Hayden heeft zijn eerste kerst overleefd dit jaar. Op naar Zeeland om zijn 2e kerst dit jaar te vieren. Ik kan niet wachten. Logeren, daar praten we later nog wel over. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamadown?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.