Snap
  • Baby

Geweldig om mee te mogen maken

Mijn dochter ontwikkeld razend snel door te spelen en te ontdekken. Wat is het geweldig om hier onderdeel van te mogen zijn.

Wow, wat is het iedere dag weer genieten van mijn kleine meisje die spelenderwijs de wereld ontdekt. Was het eerst nog alleen maar dingen in haar mond stoppen nu is het al echt spelen en tijdens het spelen brabbelt ze er vrolijk op los. 

Ze wordt over anderhalve week alweer een jaar en de voorzichtige eerste stapjes, achter de loopwagen, zijn gezet. Wat een gevoel van trots gaat er dan door je heen, GEWELDIG. 

Wat hou ik van dit meisje en wat ben ik dankbaar dat het mij, ondanks mijn leeftijd, toch nog mocht overkomen om moeder te worden.  

Iedere dag ben ik benieuwd wat ze die dag weer gaat doen. Staan aan de tafel wel of niet een handje los en wanneer zal ze de stap wagen om echt te gaan lopen. Ik kan niet wachten, deze fase is zo geweldig. 

9 jaar geleden

Hoi Dorien, dat is inderdaad geweldig om te zien. Lekker kijken hoe ze zichzelf ontwikkelt door middel van een loopwagen en meubels die ze vast kan houden. Dat zijn dé momentjes waar wij als ouders echt enorm trots op zijn. Veel plezier in deze fase van de kleine :)!