Snap
  • Baby
  • Kind
  • Babyspullen
  • ouders
  • kind
  • buggy

Geen dubbele buggy! Wie wel?

Een moeder krijgt vele keuzes op haar bord. Hoe je kleintje opgevoed moet worden, welke spullen je nodig hebt, welke merken... Ik ben zelf vrij eigenzinning. Ik doe dingen op de manier die mij goed lijken en natuurlijk vind ik het jammer als mensen dat niet goed vinden, maar ik ga wel door met wat ik goed vind.

Ik ben redelijk vrij in de opvoeding van mijn jongens. Ze hebben geen vaste eet en slaaptijden. Dat druist in tegen de adviezen van opvoedkundigen, maar voor ons werkt het op deze manier. Naar mijn mening kunnen mijn jongens flexibel met mij zijn omdat ik dat ook met hen ben. Zo was het voor ons geen probleem dat de klok voor of achteruit ging.

Ook heb ik geen dubbele buggy aangeschaft toen de tweede zich aankondigde. Ik heb er wel lang over getwijfeld. Maar ik vond die tandembuggy's zo groot en mijn oudste zoontje loopt graag. Van een vriendin heb ik een babybjorn gekregen waar ik wel erg blij mee ben. Ook heb ik een bubbyboard. Ik wissel het af. Meestal gaat de baby in de buggy en mijn peuter op het meerijdplankje. Als we lang uit zijn geweest en de oudste moe is, dan gaat hij in de buggy en de baby in de babybjorn. Dat is erg handig.

Ik heb een vrij grote buggy, een Graco. Dat is wel eens lastig omdat we hier in Londen veel met het openbaarvervoer reizen. Het grote voordeel is dat er een grote opbergmand onder zit. Daar heb ik al de noodvoorzieningen in opgeboregn: een paraplu, de babybjorn en natuurlijk veel luiers!! Het is heerlijk dat de zomer zo vroeg begonnen is. Lekker de hele dag in het park zitten met picnics. Gelukkig heb ik contact met andere moeders en zo is het vaak een gezellige boel.

Heb jij een dubbele buggy gekocht? En waarom?

9 jaar geleden

Ja ik heb dus zo'n dubbele gekocht. Waarom? Ik moet dus ook elke dag op en neer om oudste naar school te brengen en dat zijn beste afstanden. Zoontje van 2 houd ook van lopen maar zover en zoveel is nog teveel voor hem en daarbij houd hij niet van stil zitten dus een drama in de metro/bus. Wel grote voordeel is dat er een grote mand onder de wagen zit dus heeeeerlijk met boodschappen doen ;)

10 jaar geleden

Ik heb een buggypod gekocht omdat ik dacht dat het heel handig zou zijn.... Uiteindelijk zit de jongste in de draagdoek en de oudste in de buggy als we ver lopen en als we ff gauw naar de supermarkt gaan loopt de oudste gewoon mee :) buggypod gaan we maar op marktplaats zetten denk ik hihi