Snap
  • Baby
  • Mama
  • dreumes
  • borstvoeding
  • Langvoeden

Geef je haar nog steeds borstvoeding?!

YEP, nog steeds borstvoeding... Van plan om nu een dreumes borstvoeding te geven? NOPE...

Toen Esma geboren was, woog ze 2700 gram. Geboren met 39 weken zwangerschap, via een keizersnede. Omdat ze in stuit lag net als haar grote zus.  Maar haar gewicht was erg laag, en ik besloot voor de borstvoeding te gaan.

Ik wilde haar de beste start geven om op gewicht te komen, in mijn kraamweek bleek mijn melk van goede kwaliteit en ze kwam steeds weer aan. Terwijl normaal gesproken baby's in het begin gerust wat mogen verliezen in gewicht.

Elke keer dacht ik , oke als ik 1 maand borstvoeding kan geven is het prima.  1 maand werd 3 maanden tot ik weer ging werken. 3 maanden werden 6 maanden enz.. nu 1 jaar alweer. Geloof me dit was met veel tranen, onzekerheid en gevoelens van links naar rechts. Ik ben er ontzettend trots op, dat ik haar nog kan voeden. 

Wat ik wel altijd gedaan heb, is naar een andere ruimte om haar te voeden, 1 op 1. Dit helpt me nu, dat ze in het openbaar niet aan mijn kleding trekt. 

Hoe lang dit avontuur nog gaat duren? Geen idee, heb nu mijn zinnen gezet op 1,5 jaar. Of die nog verlengd gaan worden? The time will tell...