Snap
  • Baby
  • #babyshower
  • babyshowerideeen
  • babyshowerideas
  • babyshowerhapje
  • babyshowerhapjes

Flamazing babyshowerhapjes

Er zijn zoveel leuke babyshowerhapjes dat we een paar leuke en makkelijke recepten voor je op een rij hebben gezet.
Snap

KNAKWORST IN BLADERDEEG

Een leuk en hartig recept.

Door het knakworstje op een bepaalde manier in het bladerdeeg te vouwen krijg je een baby-tje gewikkeld in een dekentje.

Wat heb je nodig:– Blikje party knakworstjes– Bladerdeeg– Ei– Bakpapier

Wat moet je doen:

Verwarm de oven voor op 200 ˚CHaal het bladerdeeg uit de vriezer en laat het een beetje ontdooien, zodat je de deeg dadelijk om de knakworst kan wikkelen.Snijd het bladerdeeg in vijf stroken.Giet de knakworstje uit het blik en spoel ze af met water.Wikkel de knakworstjes in een strook bladerdeeg. Zorg ervoor dat de bovenkant van de knakworst zichtbaar blijft.Klop het ei los en bestrijk de broodjes met het ei. Leg ze op het bakpapier en doe ze in de oven voor 15 min.Doe er een leuke prikker in en klaar ben je 😊.

Snap

MINI STROOPWAFEL MET MUISJES

Bij een babyshower horen ook wat lekkere zoete hapjes, zoals deze mini stroopwafels met muisjes.

Dit heb je nodig:– Muisjes– Mini Stroopwafels– Chocola– Thermometer

Smelt de chocola door de techniek au bain-marie te gebruiken:

Neem een kom waar de chocola in kan en die past op een pan met sudderend water. Zorg ervoor dat de stoom en water niet in contact komt met de chocola. Laat het langzaam smelten totdat de chocola een temperatuur van ongeveer 40 ˚C heeft bereikt. Het is namelijk de bedoeling dat de chocola niet te dun wordt.

Doop vervolgens de mini stroopwafel in de chocola, laat een minuutje afkoelen en doop de mini stroopwafel in de muisjes. Even laten afkoelen in de koelkast en je babyshowerhapje is klaar. 😊

Snap

WRAPS

Een hartig wraphapje op de babyshowertafel is ook altijd lekker😊

Wat heb je nodig:– Tortilla– Kipkerrie salade– Rucola

Smeer de tortilla in kipkerrie, strooi er wat rucola overheen en de tortilla is klaar om opgerold te worden.Vervolgens snij je met een scherp mes er ongeveer zes stukjes van. Met een leuke prikker maak je het helemaal af.

Snap

ZOENEN MET MUISJES

Heb je echt niet zoveel tijd en wil je toch met iets creatiefs komen op de babyshower, dan zijn deze zoenen met muisjes een hele goede keuze als babyshowerhapje.

Wat heb je nodig:

– Doos met mini zoenen– Muisjes

Snijd het bovenste puntje van de zoenen af met een scherp mes. Strooi er wat muisjes op en klaar ben je. Makkelijker kan bijna niet!

Meer inspiratie nodig? Check onze blog op www.funkybabystuff.nl