Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Fisher Price vormen en kleuren boekje, blog van de week

Omdat ik met 'Wat de maatschappij van je verwacht' blog van de week werd, kreeg ik van mamaplaats een leuk presentje.

'O Nee hè!?, zo'n herrie ding! '. Het is vast heel herkenbaar voor de meeste moeders, het is een echte papa opmerking.  En het is het eerste dat mijn vriend  roept als hij het vormen en kleuren boekje van Fisher Price ziet, dat ik van mamaplaats kreeg voor mijn blog. 

Direct schiet ik in de verdediging: 'Dat is heel leerzaam hoor!'. Hij knikt het weg, 'Ja dat zal vast, maar wij zitten in die herrie.  Kan hij niet zachter?'. Ik kijk het boekje nog eens na.  Gelukkig, je hebt twee volumes en hij stond op de hardste.  Wat een meevaller!. Mijn enthousiasme is toch even de kop ingedrukt door de herrie opmerking.  

Was ik niet degene die altijd riep dat ik geen  herrie speelgoed in huis wil? Hmms.... als het er op aan komt verander ik schijnbaar snel van mening, want het ziet er echt leerzaam uit.  

Helaas is mijn kleine man nog iets te jong voor dit speelgoed, maar ik kijk toch even hoe hij er op reageert.  Ik druk op de knop en het boekje zingt een liedje.  Een grote glimlach verschijnt op het gezicht van mijn zoontje.  Ik denk dat het toeval is er probeer het een uurtje later nog eens, weer een glimlach! Dan weet ik dat het goed is, dat leerzame herrie ding wordt vast en zeker een succes! Nog even wachten.....

9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 'herrieding'...hihi...