Snap

Felicia: Holland's Next Top Model ;)

Is ons meisje Holland's next top model ;)? Elke moeder vindt haar eigen kind de mooiste. Terecht. Dat heeft de natuur zo bepaald.

Is ons meisje Holland's next top model ;)? Elke moeder vindt haar eigen kind de mooiste. Terecht. Dat heeft de natuur zo bepaald. Wij zijn daarop geen uitzondering. Maar veel mensen vinden ons meisje ook een schatje. Een vriendin tipte mij over casting & model agency The Kids. Een kindje van een collega staat daar ook ingeschreven en dat was hartstikke leuk.

Op de website van The Kids lezen we dat gemiddeld 300 moeders per week hun kind inschrijven bij dit populaire modellenbureau. Dat zijn er ruim 1,200 per maand! Bij de lengtemaat van Felicia zien we al veel concurrentie. We maken weinig kans, want er worden maar een beperkt aantal schattige kindjes per maand geselecteerd.

We schrijven haar in, ach waarom niet?

Binnen 2 weken ontvangen we een contract met een uitnodiging voor de fotoshoot. Ze kon direct de volgende dag al terecht voor haar portfolio shoot.

Twee maanden later worden we gebeld: een groot Nederlands merk babyvoeding heeft zich gemeld en wil graag Felicia inhuren. Ze heeft nu 2 dagen gewerkt. Het enige wat ze moest doen was lief zijn en lachen. Dat kan ze behoorlijk goed, alleen lacht ze niet op commando. Dus de crewleden deden enorm hun best om een zeehond of ezel na te doen, wat wel weer grappig was. Maar haar mooiste lach gaf ze pas toen ze een echte hond zag. Een echt dier is het allerleukste.

Frank ging met haar mee en was apetrots op ons apie. We zijn heel benieuwd en ik hou jullie op de hoogte.

10 jaar geleden

Hoe fijn is het dat jullie kleine meid uit al die uitzendingen is gekozen? Heerlijk om te weten toch! Ik zou het ook doen hoor want die hele ervaring is weer een zalig avontuur voor onze kleine. Geniet er lekker van! Groetjes, Yvonne

10 jaar geleden

Wat leuk zeg!! Mijn Meiden staan ook ingeschreven....niet bij The Kids maar wel bij andere buro''s en hebben inmiddels ook al wat opdrachten gedaan :D

10 jaar geleden

echt werken kan je het niet noemen. of ze nou hier op de grond zit of kruipt of er staat iemand met een camera bij. al die babyreclames zouden maar saai zijn zonder baby. geen zwitsalbaby. Er zijn honderden of duizenden baby's die een keer in de zoveel maanden voor een camera worden gezet. toch maken we zelf en oma Foto veruit de meeste en de mooiste foto's van ons schatje. Morgen staan we samen in de Flair. www.flaironline.nl

10 jaar geleden

"kinderarbeid" is wel heel erg overdreven Ingrid. Ze zit geen kleertjes te naaien in een achteraf fabriekje hoor!