Snap
  • Baby
  • #geluk
  • #familie
  • #feest
  • #verjaardag

Feest & geluk

Mijn mooie cadeau 🤍

Wij sloten het jaar af met een feestje en begonnen dit nieuwe jaar gewoon lekker met nog meer feest 🥳 Want op 2 januari werd Marilyn 1 jaar. Van een kleine lieve onschuldige baby, naar een lieve, vrolijke dreumes met een enorme eigen wil. En ze houdt zo van aandacht 🤍 je hoeft maar naar dr te kijken en ze gaat lachen, het is zo lief.. (en soms zo lastig)

Vanaf nu geen baby's meer hier in huis. Dat zeg ik met een lach en een traan, want het is zo bijzonder om ze te zien opgroeien, een eigen 'ik' te zien creëren. Maar stiekem toch ook moeilijk om ze steeds een beetje los te moeten laten. Ze willen en kunnen zo snel steeds meer. Wat dan ook wel weer heel handig is.. (en soms ook lastig)

En hoe graag zou ik de babytijd van Marilyn over willen doen. Alles opnieuw doen om wel te kunnen genieten en om alles bewust mee te maken. Want als ik aan het afgelopen jaar denk, voelt het als een waas. Ik was er wel, ik deed alles wat ik moest doen, maar niet met mijn hart. 

Een dag na Marilyn ben ik jarig en wat had ik een mooi verjaardagscadeau. Ik was die dag echt gelukkig. Ik voelde me zo blij en ik genoot oprecht. Van ons als gezin, van mijn twee dochters. Oh wat een heerlijk gevoel is dat! 🤍 Dat is mijn wens voor dit jaar. Dat niet die momenten uitzonderlijk zijn, maar dat de slechte dagen een uitzondering zijn. 🍀

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij GerlindeGuijt?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.