Snap
  • Baby
  • Nieuws
  • vakantie
  • onderweg

Fantastisch handig voor onderweg deze vakantie

Onderweg deze vakantie: Een achterbank die bezaaid ligt met kleurboeken, lege doosjes rozijnen, potloden en je smartphone.

Onderweg deze vakantie: een achterbank die bezaaid ligt met kleurboeken, lege doosjes rozijnen, potloden en je smartphone. Daartussen ligt je peuter in het autostoeltje diep te slapen met blozende wangetjes. Kijk, zo is het een eitje om naar je vakantiehuisje te rijden. Het is gewoon heerlijk om een vakantie ontspannen te kunnen beginnen. Hieronder hebben we een paar dingen voor je uitgezocht waarvan we denken dat ze je erbij kunnen helpen.

Verzin onderweg samen met je peuter een paar sterke verhalen met ‘Rory’s Story Cubes’ en het avontuur kan beginnen. Door de negen stenen te gooien (of je I-phone te schudden) krijg je steeds andere plaatjes te zien waarmee een spannend verhaal verzonnen kan worden. Of laat één van de langharige karakters plaatsnemen in de kappersstoel van je kindje in de Toca Boca Hairsalon en het knippen, föhnen en verven kan beginnen. Zo zijn er meer leuke apps voor je peuter. Ook de ouderwetse stapeltoren is erg handig voor op vakantie. Want naast het stapelen kunnen de verschillende delen ook gebruikt worden als zandvormpjes. 

Als je nou op het vliegveld staat, overweeg dan eens één van deze Trunki-koffers. Je kind kun je erbovenop zetten en zo door Schiphol rijden. Ook een baby aid tasje is altijd handig om bij je te hebben. Je hebt hem zo online besteld. Als je ’s avonds lekker uit eten wilt gaan terwijl je peuter in bed ligt is de Babyfoon Appheel handig. Kun je precies horen wat er in de kamer van je kindje gebeurt. En wat dacht je van een app die overal ter wereld het alarmnummer kan bellen? Voor de kleine ongelukjes kwamen we deze nog tegen: de SitOrSquat restroom finder. Vanaf nu is er altijd en overal een toilet in de buurt.

En niet te vergeten: je Madaga-baby on the go pack. We bezorgen deze zomer namelijk 24/7 op Schiphol. We staan klaar als je in of uit het vliegtuig stapt met genoeg verse gerechtjes voor twee dagen in een koeltasje met koelelement. Zo duurt de vakantie wat langer. Bestellen? Sms ‘Go baby’ naar 06 52 784 124 of e-mail naar gobaby@madaga.nl.

Bon voyage!

Madaga