Snap
  • Baby
  • zwangerschap
  • ondernemen
  • gewichtsverlies
  • newmom
  • voorstelblog

Even voorstellen - New Mom

@Nic.and.food

Dag lieve mama's,

Eindelijk tijd om mijn eerste blog te schrijven en hoe beter te beginnen dan mezelf even voor te stellen.Ik ben Nicole, samen met mijn partner Maikel woonachtig in omgeving Eindhoven en sinds november 2020 zijn wij trotse ouders van ons zoontje Milan!

Naast mijn baan volg ik ook een studie Gewichtsconsulent. Door mijn zwangerschap is deze echter even op een laag pitje te komen staan, maar nu weer volle bak aan de gang. Ik ben dol op koken ( en eten ;) ) en ben altijd op zoek naar nieuwe makkelijke en gezonde recepten. In 2017 ben ik een instagram-profiel ( @nic.and.food ) gestart als soort van "recepten-dagboek" om zo mijn eigen kookboek door te kunnen bladeren en recepten te delen. Zo kon ik ook mooi bijhouden wat voor invloed mijn eetpatroon heeft op mijn gewicht en gezondheid.

Ik heb een echte ondernemersgeest en ben altijd op zoek naar nieuwe projecten en uitdagingen. Zo heb ik een webshop gehad, ben ik een website aan het bouwen en heb ik nog een nieuw project in aantocht. 

Zijn er hier meer ondernemende mama's? Het lijkt me super leuk om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen over het moederschap i.c.m. ondernemen.

Begin 2020 raakte ik in verwachting van Milan, nét voor de eerste Corona Lock-down. Over mijn zwangerschap zal ik in mijn volgende blog meer vertellen. 

Lees je mee?