Snap

even voorstellen...

Ik weet nooit hoe ik een eerste blog moet beginnen. Dus bij deze is mijn eerste blog een even voorstellen blog.

Ik weet nooit hoe ik een eerste blog moet beginnen. Niet dat ik zo veel eerste blogs heb, maar toch. Dus bij deze is mijn eerste blog een even voorstellen blog.

Even voorstellen...

Ik ben een mama met 2 kids. Beide zijn jongens. Verder ben ik getrouwd met Henri. Een it'er. Ik heb als opleiding verpleegkundige gedaan. Daar heb ik kort in gewerkt. Tijdens het werken ben ik de pabo gaan doen en heb deze(helaas) niet afgemaakt. Na het krijgen van m'n eerste kind ben ik gestopt met werken. Toen hij een jaar was ben ik gaan werken als gastouder. Ik heb, buiten mijn eigen kinderen om, nog twee andere jongetjes. Een van 10 mnd en een van bijna 2. In december krijg ik er een meisje bij. ( zusje van het bijna 2 jarige jongetje)

 

Zelf zou ik nog graag meer kinderen willen. Op dit moment ziet manlief dat totaal niet zitten aangezien onze jongste nogal veel aandacht vraagt.

 

Deze sliep altijd al op m'n buik. heel gek maar hij wilde niet alleen liggen. Na 6weken wilde ik toch wel dat hij naar zijn eigen bedje ging en toen begon alle ellende. Hij begon wat te mopperen en huilen. Al snel hadden we eigenlijk een heel ontevreden kindje.

Met 4 maanden was het zo erg dat hij niet wilde drinken en eigenlijk alleen maar huilde. Na een paar bezoeken aan een osteopaat ging het gelukkig beter maar was het nog steeds niet leuk. Om een lang verhaal kort te maken bleek hij verborgen reflux te hebben.

We gebruiken nu medicijnen en heb er een super lieve schat voor terug gekregen. Er zijn nog wel kleine nadelen. Een ervan is dat hij niet liggend kan slapen. Hij valt dus zittend /rechtop bij ons in slaap en leggen hem dan langzaam in zn eigen bedje. Als we geluk hebben blijft hij slapen.

 

Ik geef trouwens borstvoeding. Mijn oudste heeft dit 10 maanden gehad en mijn jongste nu 7. Het gaat me niet al te makkelijk af maar toch is elke dag er weer een.

 

nou dit was het ons verhaal in een notendop... Ik hoop snel weer een blogje te maken over het reilen en zeilen van mijn leven met 2 kids en als gastouder.

 

groetjes Sonja

10 jaar geleden

@nahsuusje: het klopt dat het maagklepje nog niet volledig ontwikkeld is. De meeste kindjes ontgroeien het met een jaar... een voedingskussen is lastig daarvoor beweegt ie te veel. nu het bedje wel schuin... al ligt ie meestal in ons bed...

10 jaar geleden

Goed begin van een eerste blog ;p reflux is toch dat het maagklepje niet goed sluit? hopelijk is het te ontgroeien en kan hij zelf straks liggend in slaap komen. is anders zo'n voedingskussen geen optie om hem in/op te laten slapen? Daar kan ie ook redelijk liggen maar niet helemaal plat..Succes in ieder geval en op naar blog nr2