Snap

Even voorstellen

Bij deze mijn eerste blog op mamaplaats. Om jullie een indruk te geven van wie ik ben, zal ik beginnen met mijzelf aan jullie voor te stellen:

Mijn naam is Ida Philips, ik ben 30 jaartjes jong en werk drie dagen per week op een personeelsafdeling, als Medewerker P&O. Ik ben dol op dansen, sporten, shoppen en leuke dingen doen zoals dagjes weg of lekker koken.

Dinsdag 6 juli 2010 ben ik bevallen van mijn eerste kindje, Déviënthly. Een mooie, maar lastige naam, ik weet het ;-) daarom noemen wij hem ook altijd Dévi, lekker makkelijk :-D! Hij is nu alweer bijna twee jaartjes oud en een heerlijk, vrolijk mannetje. Uiteraard soms ook erg ondeugend, maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij!

Naast mijn baan en mijn gezinnetje, heb ik nog een andere passie, namelijk mijn eigen webshop www.kleine-wondertjes.nl. Kleine Wondertjes verkoopt de leukste babykleding, baby artikelen, kraamcadeaus en meer voor een lage, betaalbare prijs.

Al met al een erg druk leven dus, maar ook een ontzettend leuk leven! En dit leven zal ik vanaf nu zoveel mogelijk met jullie gaan delen :-)

xx

11 jaar geleden

Hoi Marjolein! Had ik maar een garage hahaha! Een deel ligt in de kast in de logeerkamer en een deel gaat op basis van dropshipping, dus dat ligt ergens anders opgeslagen. Gelukkig zijn het allemaal hele kleine kleertjes hihi die nemen niet zoveel ruimte in beslag :) Groetjes Ida

11 jaar geleden

Welom Ida. Even een vraagje: hoe groot is jullie garage? hihihi Waar laat je al dat supl voor je website, mooie site hoor en hoop een succes.

11 jaar geleden

Hoi Marieke, wat leuk dat je mij via Facebook hebt gevonden, ben ik inderdaad erg actief op :) Ik ga proberen iedere week een blog te plaatsen, dus je hoort snel weer van mij! Groetjes Ida

11 jaar geleden

Echt een leuke webshop! Via Facebook heb ik kleine wondertjes gevonden! Ik ben zelf testmama van de Fisher Price Swing bij mamaplaats. Echt zo leuk om te doen! Ook ik ben benieuwd naar alle blogs! groetjes Marieke de Jonge