Snap
  • Baby

En de luierstapel blijft maar groeien HELP!

Tandjes en volle luiers.. wie kent het niet. Maar wanneer grijp je in? Inmiddels 2 weken verder, 4 luiers per dag

Mijn dochter is 10 maanden en heeft al een aantal tandjes. En steeds was dat heel duidelijk te merken aan haar luiers. Ook nu weer. Maar het laatste tandje dat door moest komen, is volgens mij toch echt door. Maar die luiers gaan ook maar door.

Ze heeft nu al zeker 2 weken 4 volle poepluiers per dag. Soms zelfs nog meer. De eerste in de ochtend is nog redelijk vast achtig maar die laatste.... Juist uitleggen hoeft denk ik niet.

Ze drinkt voor haar doen gelukkig best goed, maar wanneer ga je naar de dokter, of geef je ORS of wat dan ook? Meestal ging het voorbij zodra het tandje er was. Maar in haar mondje is niets meer te zien, behalve dat ene tandje dat er toch echt moet zijn nu. Bijten kan ze er al mee...

Ik denk dat iedere moeder inmiddels wel kan raden hoe het kontje er uit ziet. En met die steeds weer volle luiers is de sudo niet aan te slepen en zonder al te veel resultaat.

Iemand tips, ideeen, wanneer moet je ingrijpen?

9 jaar geleden

Heeft ze geen virusje te pakken?? Mijn dochter heeft ook vaak ineens heel veel poepluiers waarvan ik denk waar komt dit nu vandaan?? Dan ineens 2 volle pakken luiers verbruikt jn de helft van een tijd dan normaal...misschien even naar de huisarts, het laten checken?

9 jaar geleden

heb je al chamodent van VSM geprobeerd? het werkt met verschillende kruiden op verschillende aspecten van het tandjes krijgen. Ze zeggen dat er alcohol in zit maar dat moet vermeld worden omdat het er in zit. Het is te vergelijken met 4 druppeltjes wijn in het hele flesje. Sudo werkt normaal heel goed maar ik heb gelezen dat Zarqa ook een billen cremé heeft en ik heb goede resultaten met de face en body cream tegen eczeem bij mijn zoon en de handcreme voor mijn eigen eczeem. Wees een beetje zuinig met babypoeder. Het kan gaan smetten als je teveel gebruikt. Het is mij nog niet gebeurd maar heb het wel eens gehoord. Tja en dat zul je al wel doen, zo snel mogelijk verschonen en mssn wat vaker even gluren of ze al gepoept heeft als je het niet kan ruiken. Mocht je denken dat het peuterdiarree is kijk dan even bij mijn blogs die ik daar over geschreven heb daar heb ik ook wat tips staan. succes en heel veel sterkte.