Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Eigenwijs is ook wijs...

Het groeit de pan uit! Voor je het weet vraagt tie om zijn zakgeld !!

Als ik in de keuken sta dan hoor ik hem al aankomen.. Ja hoor hij is weer op boevenpad. Het lijkt alsof hij weet dat ik meeluisteren. Zo zachtjes gaat het allemaal. Voor ik zijn naam kan roepen heeft hij de telefoon al vast. Dit gebeurt me echt niet nog een keer! Kleine boef heeft al vaker oma zitten bellen. Nee niet doen! Eh! Niet doen!

Die blik in zijn ogen zeggen al dat hij het dondersgoed weet dat hij het niet mag. Maar toch! Nog een keer roep ik zijn naam puur omdat ik de baas MOET zijn. Het lukt me gewoon niet, echt waar , ik weet dat ik zwak ben op dat punt en ik weet ook dat ik veel strenger moet zijn. Het lukt me gewoon niet.

Op het moment dat ik me blik naar hem toewerp krijg ik er 1 terug. Hij heeft gewoon lak aan me. Dat kinnetje gaat naar voren en tuit zijn lippen, op de manier van ' wat wil je komen doen dan? Ik weet toch dat je niet boos op mij kan zijn dus lekker puh!!' .

En ja hoor ik moet lachen en ben kwaad op mezelf dat ik niet boos kan blijven. Wat een klein klein draakje. Potversnotver!!! Gelukkig weet tie wel dat als ik iets meen dat hij het niet mag doen dat ik dan wel streng kan zijn. Maar voor die kleine dingen ga ik toch echt voor gaas!

Het zal wat worden als meneertje Dalijk kan praten en nog eigenwijzer word! Maar je weet wat ze zeggen eigenwijs is ook wijs!

10 jaar geleden

Leuk,hoor!

10 jaar geleden

Dat wijs zijn wordt alleen maar erger als ze gaan praten. Hoezo? Waarom? hahaha. Maar wel Heerlijk!

10 jaar geleden

Erg is dat he! Als je je eigen betrapt erop! Ik krijg ook vaak van me moeder te horen, zie je nou!!!! Dat ik ook nooit boos kon worden op jullie?? Haha

10 jaar geleden

HAHHAH ik weet precies hoe jij je voelt, mijn dochtertje van 2 doet precies hetzelfde, zodra ik maar even weg kijk is ze op boevenpad en doet weer iets dat ze niet mag, dan roep ik EMMA ELISABETH e krijg dan zielig gezichtje en dan meteen daarna haar glimlach en gaat ze knipperen met der ogen, ik barst in lachen uit en denk zo oeps ik was boos.