Snap

Eerste prikje

Gister kreeg me kleine man ze eerste prikje, zat zo vol met de zenuwen van hoe zou me kleintje erop reageren. Uiteindelijk bij het consultatiebureau aan gekomen begon de zenuwen erger te worden en de kleine man was zo rustig. Eenmaal dat we naar binnen mochten werd hij eerst gewogen en gemeten en ze waren erg tevreden met hoe goed hij het deed.

2 maandjes oud 60 cm lang  40.5 cm qua hoofd omtrek en 7 kilo wat groeit hij goed. Ik met alle zenuwen me kleine ventje z'n speen geven en daar kwam de eerste prik, hij gilde ze longen uit ze lijfje. Wat kon hij hard gillen ik kreeg er tranen van in mijn ogen, vond het erg zielig maar het moest het gebeuren.

Nadat hij een beetje bij gekomen en stil was kwam de tweede prik in z'n andere been en daar was weer zo een hele harde gil waardoor de tranen over me wangen rolde. Nadat ik hem weer mocht aankleden was meneertje in slaap gevallen en kon ik even bij komen van de schrik omdat hij zo hard gilde.

Thuis aan gekomen was hij lekker verder aan het slapen en alles gaat goed. Ik ben blij dat hij nu nergens last van heeft en hopen dat dat zo blijft.

 

11 jaar geleden

leuk om te horen biena dat hij daarna weer lekker vrolijk was. mijn ventje had daarna die avond een beetje verhoging en bleef huilen heb het gekoeld en de volgende dag was het gelijk weer over.

11 jaar geleden

Vandaag had ik dus ook zijn 1e prikjes. Ook vol zenuwen maar alles verliep gelukkig goed. Even een kleine gil tijdens het prikje en verder was hij weer erg vrolijk zo als altijd. Thuis aan gekomen, flesje gegeven en wat over zijn beentjes wrijven en meneer viel in slaap.

11 jaar geleden

ik koel de plekken direct met een koel/nat washandje, dan trekt de 'brand' er wat sneller uit. verder niet teveel plannen op de dag van het prikje of de dag erna. Dan kan je kindje en jijzelf even bijkomen.

11 jaar geleden

ik moest precies op een tijd dat hij dus ze flesje al had gehad dus dat was wel een beetje jammer.