Snap
  • Baby

Eerste keer eige bedje , en hij huilt tranen met tuiten

Baby gaat voor eerst in eigen bedje en nu al tranen met tuiten , o wat een rot gevoel krijg je daarvan

 Daar is dan de dag gekomen dat Joshua in zijn eigen bedje moet slapen. Hij lag 4 maanden in de wieg naast mijn bed, maar we willen nu de slaapkamer weer voor ons zelf.

Terwijl ik dit typ huilt ons kleine manneke tranen met tuiten in zijn bedje. Ik ben nu 2 keer in half uur naar hem toe gegaan om hem te troosten . Maar ik moet er doorheen. Volgens mij snapt hij er helemaal niets van wat hij daar helemaal alleen doet. Maar we houden vol en ik hoop dat hij er snel aan gewend is..

Maar zooo moeilijk om hem niet zijn bedje uit te halen en hem terug te leggen op zijn vertrouwde stekkie! 

9 jaar geleden

Zo'n ledikant is wel erg groot hoor na een tijd in de wieg en dan ook nog op een andere plaats slapen....niet meer naast mama. Dat is wel veel in een keer ;-) Zoals kuikentje al zegt eerst even proberen te laten wennen aan de kamer en dan pas het bed veranderen. Sterkte ik hoop dat hij snel gewend is!

9 jaar geleden

Hee daar had ik nog niet eens aan gedacht, maar tot nu toe slaapt hij nog lekker na 3 kwartier gehuild te hebben. Dus als het morgen weer minder als een uur huilen is ben ik al blij, en zo niet dan ga ik dat zeker doen !

9 jaar geleden

Misschien een idee om de wieg in zijn eigen kamertje te zetten en pas als hij daar gewend is in zijn ledikantje te laten slapen ?