Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

een vraagje over borstvoeding

ik wil graag meningen van moeders die ook borstvoeding geven of hebben gegeven.

Ik heb een vraagje. Ik ben nu 26 weken zwanger en ik wil heel graag borstvoeding geven..

Nou had ik er laatst met mijn vriend over en die zei je moet zelf beslissen wat je wil maar straks krijg je hangborsten daardoor..Dus ik dacht ik ga hier ff vragen aan de moeders met ervaring hihi.. Het laatste wat ik wil zijn hangborsten ik vind dat zelf ook niet mooi... Wat zeggen jullie daarover?

dank jullie wel alvast ;-)

liefs tessa

10 jaar geleden

Ik heb na de geboorte van mijn eerste 2 maanden borstvoeding gegeven. En nee, geen hangborsten en ja, mijn lijf is idd veranderd. Maar dat is niet belangrijk. Een bevalling en de geboorte van je kindje samen meemaken is iets heel bijzonders. Voor beide ouders. Ook dat bepaald hoe hij daarna naar je kijkt. Dus mocht je hangborsten krijgen, ben ik er toch van overtuigd dat hij je straks de mooiste vrouw zal vinden, ook al maakt hij zich daar nu een beetje zorgen om. Hij is ook maar mens. En mensen maken zich nu eenmaal soms zorgen om de stomste dingen. En mijn man vond me na de bevalling mooier dan daarvoor. Maak je geen zorgen om je lijf of hoe je man daar naar kijkt. Jullie gaan iets heel bijzonders delen.

10 jaar geleden

Heb 6 maanden borstvoeding gegeven en mijn borsten zijn zo goed als hetzelfde als ervoor ook de zelfde cup.

10 jaar geleden

hihi hangtieten krijgen we allemaal :P tenzij je je borsten gaat laten liften ;). Borstvoeding is super gezond voor jou en kind en daarnaast ook nog super gezellig. Als he tlukt is het heerlijk nummer 1 heeft hier 14 maanden voeding gehad van mijn en nummer 2 is nu bijna 9 maanden en krijgt ook nog steeds borstvoeding. Ik vind het gezellig, en daarnaast echt makkelijker dan flesvoeding. Ik pak het minimensje en kruip samen met haar weer lekker mn nest in zonder eerste en fles te maken en vervolgens onderkoeld wee rin bed te kruipen :P

10 jaar geleden

Ik geef al 2 jaar en 2 maanden borstvoeding. en ja mijn borsten zijn wel veranderd, ze zijn niet meer zo hoog en strak maar dat maakt me ook niets uit. Ik ben van c naar een f gegaan en nu weer terug naar een d. EN dat doet natuurlijk ook wel iets met je borsten. En je krijgt later toch wel hangborsten of het nu door de borstvoeding komt of niet, en na de borstvoeding "trekken" ze wel bij, worden misschien nooit meer de oude maar je wordt zelf ook ouder. Borstvoeding geven gaat al vanaf het begin goed, heb wel veel borstonstekingen gehad maar dat was vaak "de prijs die ik moest betalen" voor een dagje dat de kleine naar opa en oma ging en niet kon drinken.