Snap
  • Baby

Een romper kan ook naar beneden uit!

Mijn oudste is nu 3,5 jaar en de jongste net 2 en sinds een paar weken uit de rompers. Wij hebben dus al heel wat 'ongelukjes' gehad.

Net voordat ik allebei mijn kinderen in het 'echte' ondergoed had en uit de rompers kwam ik erachter dat een romper ook naar beneden uitgetrokken kan worden. Altijd heb ik gedacht dat de overlapping op de schoudertjes was om de romper makkelijker aan te trekken, blijkbaar is deze zodat je de romper ook naar beneden uit kan trekken. Ik wou dat ik dit al voor de eerste keer had geweten dat mijn dochter de diarree tot in haar nek had zitten. Dus voor de moeders die het nog niet weten, zit de diarree tot in de nek, trek de romper lekker naar beneden in plaats van die lekkere drukknoopjes proberen los te krijgen en het arme kind de hele fijn ruikende bende over het hoofdje te trekken.

9 jaar geleden

Haha! Zijn er hier ook net een paar weken achter... Het is de derde... ;P