Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Een paar minuten gratis shoppen wie wilt dat nou niet?

Gister overkwam het Qmusic DJ Mattie, binnen 20 minuten moest hij naar de dichtstbijzijnde Prénatal

Tijdens de uitzending had Wietze een mooie verassing voor de 31ste verjaardag van Mattie. Hij mocht namelijk op kosten van Wietse te shoppen voor zijn tweeling bij de Prénatal. Hier had hij 20 minuten de tijd voor. Het werd Mattie nog niet makkelijk gemaakt. Hij had namelijk niet door dat hij direct moest vertrekken naar de dichtstbijzijnde Prénatal omdat zijn tijd al was ingegaan. De uitzending was al hilarisch om te luisteren maar om het filmpje moest ik al helemaal lachen.

De medewerkers van Prénatal stonden al klaar om Mattie te ontvangen met ballonnen en confetti toen hij in de laatste 2 minuten binnen kwam. Een beetje overweldigd gingen ze meteen naar boven naar de loopstoeltjes en de Stokke Tripp Trapp stoelen. Door de hoeveelheid apparatuur was het voor Mattie bijna onmogelijk om zijn karretjes zelf te vullen, maar hij kon gelukkig op voldoende hulp rekenen. Hij verzamelde namelijk niet alleen spullen voor zichzelf, maar ook voor een Qmusic luisteraar. Toen de dj toch een paar spullen ging pakken werd het helemaal lachwekkend. Hij pakte de tuitbekers uit een actiebak en meteen daarnaast stonden ietwat vreemde doosjes die ook maar meegingen. Want ja, dat is toch een brooddoos? Nou je kon mij wegdragen, dit waren namelijk onwijs schattige doosjes voor de billendoekjes. Prénatal kon er blijkbaar ook wel om lachen, want die stuurde vandaag een mooie foto naar de radiozender. Je raad het waarschijnlijk al, lekkere bammetjes in zo een leuk doosje.

Veel mensen reageren positief op de actie, maar niet iedereen. Want zeg nou zelf, volgens mij zou elke moeder wel 2 minuten gratis willen winkelen in de Prénatal. Niet iedereen kan zich de mooie babyspullen veroorloven en zij zijn (deels) afhankelijk van cadeautjes en tweedehands spullen. Het zou leuk zijn als er vaker mooie acties voorbij komen. Ongeacht of je zelf reclame voor een merk kan maken. Wij hebben ook veel spullen van familie en vrienden gekregen. Hier zijn wij super blij mee, maar hoe leuk zou het zijn om één keer door de adrenaline als kip zonder kop door de winkel te rennen om zoveel mogelijk voor jouw kindje te verzamelen. Met mij waarschijnlijk nog een hoop andere moeders.

Nou ben ik wel onwijs benieuwd naar de mening van anderen. Mijn schoonzus heeft 3 prachtige Tripp Trapp stoelen staan voor haar kinderen, dus ik zou ook als eerste die in mijn kar gooien. De stoelen zijn erg handig en gaan behoorlijk wat jaren mee, zeker de moeite waard dus. Uiteraard zijn er nog veel meer handige spullen, dus mijn vraag aan jullie: Stel je krijgt de kans om 2 minuten gratis te winkelen bij de Prénatal, wat zou er als eerste in jouw kar terecht komen?

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Het is al even geleden maar wilde er toch nog even op reageren. Denk dat dit een mooie complete lijst is. Van te voren een rondje door de winkel is dan wel handig haha. Anders is het niet allemaal terug te vinden. Het lijkt wel of we tegenwoordig steeds meer 'nodig' hebben voor onze kleintjes, terwijl onze ouders dit ook allemaal niet hadden. Welk 'nieuw' product spreekt jou het meeste aan?

Annemiek2's avatar
8 jaar geleden

ik 3 jaar geleden die kans had gehad was het een cmpleet ledikantje en misschien een wieg, een draagdoek en zak. Een leuk potje. Kleding, een kinderwagen, een badje met ingebouwde thermometer. Ik geloof dat ze ook luiers verkopen dus daar een lading van maar wel de 2de maar want hij zat toen al in de grootste groeicurve. De box hadden we al dus dat hoefde niet meer. Wieg en ledikant bekleding, dus dekens lakens en stootkussens en een supper goed matras. Een babyfoon en een matras wat alarm slaat als je kindje niet ademt in zijn slaap een mobile. Maar dat waren toen dingen die ik wel handig zou vinden maar als je merkt hoe duur het allemaal is ben je al snel tevreden als je kindje kan slapen, badderen gekleed kan gaan en kunt verschonen. Eigenlijk heb je maar weinig echt nodig.

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

De meubels zijn toch wel favoriet zie ik ;) wat voor versieringen zit je aan te denken? Knuffels, fotolijstjes of juist andere dingen?

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Haha hier inderdaad precies hetzelfde, rennen en zie wel waar we komen :) het is toch speciaal als je 'gratis' mag shoppen. Negatieve reacties vind ik ook jammer, maar kan het ergens wel begrijpen. Hij zou deze spullen waarschijnlijk zelf ook kunnen kopen terwijl veel mensen dat niet kunnen. Heb je het filmpje toevallig ook bekeken?

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij kimmiej1?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.