Terug
Blog header image

Een paar minuten gratis shoppen wie wilt dat nou niet?

Gister overkwam het Qmusic DJ Mattie, binnen 20 minuten moest hij naar de dichtstbijzijnde Prénatal
Anoniem
6 jaar geleden

Een kinderwagen en een kinderkamer, wat zijn die dingen duur!

Anoniem
6 jaar geleden

inmiddels zijn mijn 4 dochters te groot voor prenatal. Maar ik had t toen wel willen doen. We hadden t financieel heel moeilijk en we hebben alles gekregen. Echt alles was 2e of 3e hands. Voor nieuwe dingen hadden we geen geld. Ik denk dat ik een hele baby uitzet had proberen te verzamelen

Chiara
6 jaar geleden

Hmm lastig, ik denk dat ik van gekkigheid niet zou weten wat ik moest pakken en gewoon alles binnen handbereik in de kar gooien haha sowieso ook dure dingen als kinderwagen/buggy en meubels! Hier heb ik ook haast alles gekregen en/of tweedehands! Maar ik vind het wel heel flauw dat mensen het een ander niet gunnen en negatief reageren, omdat ze het zelf niet gekregen hebben.. Egoistische instelling..

kimmiej1
6 jaar geleden

Groot gelijk! En echt onmisbaar voor een kleintje :)

kimmiej1
6 jaar geleden

Het is wel fijn dat je binnen een gezin ook weer dingen door kan geven. Hebben jullie ook veel van vrienden en familie gekregen of meer tweedehands gekocht? Misschien komt er nog eens een keer een actie van een winkel voor oudere kinderen of volwassenen? :)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik had idd ook eerst 2 van die Tripp Trapp stoelen gepakt! En mooie versiering voor een peuter-to-be meiden kamer, die zijn we aan het inrichten, ze heeft een nieuwe lade kast nodig dus die zou ik ook pakken en als er dan nog tijd over was, leuke versiering voor Meneer zijn kamer :)

kimmiej1
6 jaar geleden

Haha hier inderdaad precies hetzelfde, rennen en zie wel waar we komen :) het is toch speciaal als je 'gratis' mag shoppen. Negatieve reacties vind ik ook jammer, maar kan het ergens wel begrijpen. Hij zou deze spullen waarschijnlijk zelf ook kunnen kopen terwijl veel mensen dat niet kunnen. Heb je het filmpje toevallig ook bekeken?

kimmiej1
6 jaar geleden

De meubels zijn toch wel favoriet zie ik ;) wat voor versieringen zit je aan te denken? Knuffels, fotolijstjes of juist andere dingen?

Annemiek2
6 jaar geleden

ik 3 jaar geleden die kans had gehad was het een cmpleet ledikantje en misschien een wieg, een draagdoek en zak. Een leuk potje. Kleding, een kinderwagen, een badje met ingebouwde thermometer. Ik geloof dat ze ook luiers verkopen dus daar een lading van maar wel de 2de maar want hij zat toen al in de grootste groeicurve. De box hadden we al dus dat hoefde niet meer. Wieg en ledikant bekleding, dus dekens lakens en stootkussens en een supper goed matras. Een babyfoon en een matras wat alarm slaat als je kindje niet ademt in zijn slaap een mobile. Maar dat waren toen dingen die ik wel handig zou vinden maar als je merkt hoe duur het allemaal is ben je al snel tevreden als je kindje kan slapen, badderen gekleed kan gaan en kunt verschonen. Eigenlijk heb je maar weinig echt nodig.

kimmiej1
6 jaar geleden

Het is al even geleden maar wilde er toch nog even op reageren. Denk dat dit een mooie complete lijst is. Van te voren een rondje door de winkel is dan wel handig haha. Anders is het niet allemaal terug te vinden. Het lijkt wel of we tegenwoordig steeds meer 'nodig' hebben voor onze kleintjes, terwijl onze ouders dit ook allemaal niet hadden. Welk 'nieuw' product spreekt jou het meeste aan?

Blog header image

My family

💜