Snap

Een luier abonnement, wie wil dat nou niet?

Maak het jezelf gemakkelijk!

Mamaplaats X EtosLuierstress.. Waarschijnlijk kent iedere ouder dit wel. Het misgrijpen naar luiers/ billendoekjes en/of voeding. Puur vanwege de drukte rondom een baby. Het is dan vooral in deze tijd niet vanzelfsprekend om zonder erbij na te denken naar de winkel te rennen om nieuwe voorraad in te slaan. Om dit soort situaties te voorkomen heeft Etos een luier abonnement!Met het Etos Baby luier abonnement weet je altijd zeker dat je genoeg luiers, billendoekjes en voeding in huis hebt. Met de vertrouwde kwaliteit en voor een vaste, lage prijs. Makkelijker kan niet!

Op een hele eenvoudige manier stel je dit abonnement samen;

1. Je kiest de maat luiers die jouw kindje draagt en dan ga je naar de bezorgfrequentie.Vervolgens kun je er ook nog billendoekjes en babyvoeding aan toevoegen, ideaal toch? 2. Vervolgens kies je het moment dat bij je past. Bijvoorbeeld als je kindje naar het kinderdagverblijf of gastouder gaat, dan heb je thuis mogelijk minder luiers in gebruik. Daardoor kun je kiezen voor bezorging iedere vier, vijf of zes weken. Met het etos luier abonnement zorg je dat je nooit tekort in luiers komt. 3. En dan: meegroeien en aanpassenIs je kindje alweer toe aan een nieuwe maat luiers? Dan kun je dit gemakkelijk in je account aanpassen. Ook als je merkt dat je toch tekort komt in bijvoorbeeld billendoekjes of voeding, dan pas je dit gemakkelijk weer aan. Wat ook heel fijn is; je kunt altijd de box pauzeren.Het is allemaal zo eenvoudig en goed geregeld!

Gezien ik in de ouderenzorg werk met wisselende diensten, en door de COVID-19 het nu erg druk is, ben ik heel blij dat ik me over luiers, billendoekjes en voeding geen zorgen meer hoef te maken!Het geeft me zoveel rust dat ik weet dat het vaste lage bedrag van in mijn geval €30,- automatisch wordt afgeschreven van mijn rekening en de bestelling gratis wordt thuisbezorgd. Hierdoor heb ik zoveel meer tijd om samen met mijn zoontje te zijn. 

Voorheen zat ik me al druk te maken hoe ik dit moest doen, samen met de mijn zoontje in de maxi-cosi naar de drogist en dan een aantal pakken luiers in de andere arm..Kortom een heel gesjouw en geren wat me dankzij dit abonnement wordt bespaard! De voordelen op een rij:- Je voert eenmalig je bestelling in je account en vervolgens gaat alles vanzelf en heb je er geen omkijken meer naar;- Je hoeft nergens meer overna te denken alleen als je kindje een nieuwe maat luiers nodig heeft;- Je kunt tot 48 uur voor de volgende levering je abonnement nog wijzigen of pauzeren;- Retourneren is gemakkelijk binnen de termijn van 30 dagen indien je pak nog netjes zicht zit;- Altijd een vaste lage prijs van maar liefst 9 cent per luier;- Het vaste bedrag wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven; Wil je op het gebied van luiers, billendoekjes en babyvoeding meer rust?Kies dan voor het Etos baby luiers abonnement.

LINK: https://www.etos.nl/babyabonnement/utm_source=instagram&utm_medium=social_referral&utm_campaign=mamaplaats&utm_content=influencers

Het Etos luier abonnement geeft me zoveel meer rust, waardoor ik zoveel meer tijd heb om samen met mijn zoontje te zijn en leuke dingen te doen.